Největší bubliny: Tyhle žvýkačky si děti zamilují

06.12.2016 | Děti a rodina

S dětskými žvýkačkami se v posledních letech roztrhl pytel. Jenže není žvýkačka jako žvýkačka! Děti tyto cukrovinky milují především kvůli bublinám. A ty opravdu velké jen tak nějaká žvýkačka nedokáže!

Jen si zkuste udělat bublinu z klasické žvýkačky, která tak chutná nám dospělým. Moc úspěšní nebudete. A tak až budete příště kupovat žvýkačku svým dětem, porozhlédněte se v obchodě po takové, jež jim tuhle radost dopřeje jako žádná jiná!

Opravdové bubliny

Chybu nemůžete udělat, pokud dětem koupíte šťavnatou žvýkačku Big Babol od Chupa Chups. Ta je určena speciálně dětem, jimž bude určitě chutnat, ale navíc díky ní mohou kouzlit s bublinami.  Vybírat můžete z několika příchutí – jahodové, jablečné, tutti frutti nebo berries.

Jediné nebezpečí žvýkačky Big Babol od Chupa Chups spočívá v tom, že ji svým dětem budete tajně ujídat. Kdo z nás by si rád nezavzpomínal na dětství s úžasnou ovocnou chutí a velkými žvýkačkovými bublinami?

Kouzlo s vatou

Pokud chcete své děti opravdu překvapit, zkuste jim kromě žvýkačky, která dělá úžasné bubliny, koupit i takovou, která dokáže i kouzla! Ano, mluvíme o žvýkačce Chupa Chups Cotton Candy, která na první pohled připomíná sladkou cukrovou vatu. Ovšem když ji vložíte do pusy, přijde to pravé překvapení.

Chupa Chups Cotton Candy se totiž během chvíle promění ve žvýkačku! Tímhle kouzlem potěšíte malé děti, ale i ty větší. A rovnou si kupte balení i pro sebe. Protože téhle dobrotě prostě neodoláte!







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Chystá se velice zajímavý týden, bude obzvláště zábavný. Vesmír v tomto týdnu umožní vyšší stupeň nezávislosti, sebedůvěry a odvahy, které jsou základními vlastnostmi Beranů.Na pracovišti může být ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

69 Příspěvků
Poslední příspěvek 6:18
8 Příspěvků
Poslední příspěvek 6:14
45 Příspěvků
Poslední příspěvek 5:28

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat