Vánoce u rodičů: Proč jsou ty nejlepší?

Přemýšlíte, zda letos přijmout pozvání a strávit Štědrý den u svých rodičů? Pak pro vás máme 7 důvodů, proč se k nim vydat.

Důvod č. 1: Rozmazlí vás

Nezáleží na tom, že už jste nějakou dobu dospělí. Vaši rodiče vás stejně pořád vidí jako dítě. A i když to občas může být trochu otravné, o Vánocích je to skvělá věc! Kdy jindy se nechat hýčkat a rozmazlovat?

Důvod č. 2: Odbudete si tradiční otázky

Pokud se vydáte k rodičům s partnerem/partnerkou, nejspíš na vás někde vskrytu rodiče (hlavně tedy maminka) vyrukují s obligátními otázkami typu „kdy do toho praštíte“ nebo jestli neplánujete založit rodinu. Namísto očí v sloup v klidu odpovězte. Na rok je zas pokoj!

Důvod č. 3: Pochutnáte si

Maminčina kuchyně je maminčina kuchyně. A tatínkova rybí polévka je prostě základem štědrovečerní večeře. I když se budete snažit sebevíc, tak jako od nich vám nikde chutnat nebude.

Důvod č. 4: Oslníte základy IT

Ačkoli vaši rodiče běžně používají počítač, v některých zákoutích internetu či svého notebooku se pořád malinko ztrácejí. To je naprosto přirozené. Od toho jste tu vy, abyste jim poradili a ukázali, co se dá. Odměnou vám bude nejspíš další mísa cukroví (jen do ní, však nejsou Vánoce každý den).

Důvod č. 5: Zavzpomínáte si na dětství

Kdo jiný by si měl pamatovat vaše dětství než právě vaši rodiče! A protože Vánoce jsou obdobím vzpomínání a sentimentu, historkám o vašich lapáliích se nejspíš nevyhnete. No není to krásné, připomenout si, že jsme kdysi byli také šťastnými a bezstarostnými dětmi?

Důvod č. 6: Oživíte milostný život

Protože pomilovat se s partnerem/partnerkou ve svém bývalém dětském pokojíčku, když vaši rodiče spí jen několik dveří od vás, je zajímavým oživením sexuálního stereotypu, co říkáte?

Důvod č. 7: Bude vám skvěle

Nikdo jiný vás nemiluje tak jako vaši nejbližší. A čím víc jich budete mít kolem sebe, tím víc lásky můžete přijímat i rozdávat.







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Tento týden pro tebe přinese silný proud kreativní energie. Je to hned zkraje nového lunarického cyklu, který pro tebe znamená nové počátky, takže je to skvělý čas, abys začal(a) nové projekty nebo přivedl(a) nové nápady k životu. Nerad(a) opoutáv&a... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

11 Příspěvků
Poslední příspěvek 19:42
12 Příspěvků
Poslední příspěvek 19:14
143 Příspěvků
Poslední příspěvek 17:39

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat