Komentáře k článku

Makula 25.04.2010

S tím sledováním televize je to hrůza.Televize běží u nás od pěti (spíš jako kulisa)a malej se na ní začne koukat, když běží reklama a je uplně z toho paf a nikdo ho nesmí rušit, je mu rok a půl a reklamu už sleduje od půl roku. Co ho taky hodně zajíma je video a fotky na kterém je on sám z toho mě připadá víc nadšený než z reklamy. Nevyrábí se TV, SeTopbox nebo zařízení, která by reklamu automaticky vypla a po skončení zase zapla? Makula

Bára Makula 23.10.2010

Co takhle tu televizi vypnout úplně? Nebo cos nepochopila v tom článku výše? Děláte z kluka magora, to snad ani není možné, že jste ho nechali "čučet" už v půl roce. Promiň, ale to fakt nechápu. K čemu musíte mít "kulisu", když víš, jak je pro dítě škodlivá? Naše děti začly s televizí kolem dvou let, žádný problém.

Petra 05.04.2010

Hmmm

Podmínky a pravidla pro vkládání příspěvků. Diskusní příspěvky vyjadřují názor jejich pisatelů a redakce za ně nenese zodpovědnost. Redakce si vyhrazuje právo smazat příspěvek nebo obrázek, který obsahuje vulgární výrazy či fotografie, urážky nebo jinak odporuje dobrým mravům a zákonům ČR. Odstraněny budou opakovaně vkládané vzkazy, stejně jako odkazy, které se netýkají tématu nebo obsahují neplacenou reklamu.

Zdarma produkt k testování!

Staň se testerkou!

Reklama

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat