Komentáře k článku

Adelaide 31.01.2019

I když mezi muži jsou také zodpovědní, hodní a obětaví lidé na přivedení nového tatínka N E V Ě Ř Í M. Tatínek je vždy jenom jeden. Mnohdy má žena problémy si najít pro život partnera a to jen pro sebe, jak má potom nalézt někoho k dalším lidem, tedy dětem, které k ní patří. Možná, lze ještě někoho nalézt ještě, když vlastní děti nemá. Ze zkušenosti mých kamarádek, které přivedly nové tatínky vím, že pokud ti muži mají ještě k tomu své vlastní děti na kterých jim záleží, tak své děti upřednostňují.Nemělo by se též zapomínat též na umělé rychlo kvašené dědečky, neboť do této role se starší muži také mohou dostat.

Eva 21.01.2019

Kolikrát dítě nevyjde s vlastním otcem a v rodině jsou pak různé spory díky nestejnému náhledu rodičů a prarodičů na věc. A jak pak má chudák děcko vyjít s úplně cizím pánem....

aster Eva 21.01.2019

Kolikrát si dítě rozumí lépe s cizím člověkem než s příbuzným - dospělí mají tu výhodu, že když je příbuzný štve, nemusí se s ním stýkat - dítě tu možnost nemá.

helus 21.01.2019

Dobré rady.Naštěstí jsem takové věci nemusela řešit.

nea 21.01.2019

Bývalý odešel za jinou když jsem byla těhotná. Ona taky byla těhotná, jen o tři měsíce později.

xxkouckaxx 21.01.2019

já přivedla nového tatínka když bylo starší dcerce 12 , ona jej znala a vycházeli spolu vždy skvěle , dnes je jí 33 a nedá na něj dopustit

vera 20.01.2019

Takový zázrak - chlap neexistuje. Když jsem v 43 letech ovdověla, měla jsem syny 7 a 15 roků. Nikdy bych jim neudělala to, že by si na nich cizí chlap léčil svoje komplexy.

aster vera 20.01.2019

Ale existuje - to, že vy jste takového ještě nepotkala, neznamená, že není. Pokud to můžu posoudit, tak problémy s nevlastními dětmi mívají častěji ženy...*6*

jura vera 21.01.2019

Mno, z pohledu chlapa - jako jeste pomerne mlada vdova s detmi si chlapa muzete vybirat. Stejna, ovsem svobodna dama s dvema detmi uz si vybirat moc nemuze. Podle toho to pak casto vypada a dopada.

aster jura 21.01.2019

V čem je tedy ten rozdíl z pohledu chlapa - stejný věk, dvě děti, vdova nebo svobodná...*7*

Lida vera 21.01.2019

Moje matka ovdověla, když mi byly necelé čtyři roky. Když mi bylo 10, začaly jsme žít s nevlastním otcem. Jak já ho neměla ráda. Dělala mu schválnosti. Trvalo to bezmála další dva tři roky, než si mě získal. Úžasnej chlap, co všechno vydržel. A s humorem. Kolem mých 16 let jsem začala trochu zlobit. Když byl průšvih, běžela jsem prvně za ním, vše mu vyklopila a on mi pomáhal zpacifikovat mamku. Nebylo nic, co by pro mě neudělal. Byl to můj otec. Pak jsem se vdala a mí dva synové v něm měli toho nejlepšího dědu, jakého mohli mít. Bohužel nám už umřel, ale v mých synech žije pořád. Mají jeho náhled na život i smysl pro humor. Pořád na něj vzpomínáme.

Ryger 20.01.2019

Když nezvládla výběr napoprvé, tak napodruhé nebo podesáté je výběr podstatně obtížnější, protože nabídka výrazně klesá. :-(

Podmínky a pravidla pro vkládání příspěvků. Diskusní příspěvky vyjadřují názor jejich pisatelů a redakce za ně nenese zodpovědnost. Redakce si vyhrazuje právo smazat příspěvek nebo obrázek, který obsahuje vulgární výrazy či fotografie, urážky nebo jinak odporuje dobrým mravům a zákonům ČR. Odstraněny budou opakovaně vkládané vzkazy, stejně jako odkazy, které se netýkají tématu nebo obsahují neplacenou reklamu.

Zdarma produkt k testování!

Staň se testerkou!

Reklama

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat