Bude z vašeho partnera dobrý táta?

Mnoho žen intuitivně vycítí, zda mají po svém boku muže, který jednou bude skvělým otcem jejich dětem. Ale i intuice se může občas mýlit. Jak spolehlivě poznat, že budete šťastná rodina s aktivním tatínkem, kterého budou vaše děti zbožňovat a který vás nenechá v péči o potomky na holičkách?

Je pozorný

Věnuje vám partner dostatečnou pozornost? Je láskyplný, připraven vám vždy pomoci a rozhodně není sobecký? Skvělé. Děti totiž vyžadují spoustu pozornosti i trpělivosti. Pokud tyto vlastnosti váš milý vykazuje ještě jako bezdětný, jistě je přenese i do vztahu s dětmi.

Nebojí se projevit city

Děti potřebují vědět, že je jejich rodiče milují. Nejen z toho, že jim to máma s tátou říkají, ale především z toho, jak se k nim chovají. Dokazuje vám partner, jak vás miluje? Nemá potíže držet se s vámi na veřejnosti za ruce? Nestydí se rozněžnit nad štěňátkem nebo koťátkem? Pak máte po boku muže, který bude mít s dětmi skvělý vztah.

Dokáže se vypořádat se stresem

Těžkosti v práci, složitá situace v rodině… Jak partner reaguje pod tíhou stresu? Je podrážděný, odmítá komunikovat nebo zvedá hlas? Pak máte ještě na čem pracovat. Děti totiž dokáží pořádně zkoušet vaše nervy. Stresu si s nimi užijete víc než dost. Ale je třeba zachovat chladnou hlavu. Už to umí partner nyní? Skvělé!

Umí se dělit

Jak už jsme nastínili, nesobeckost je skvělá vlastnost. I ve vztahu k dětem. Dělit se s nimi budete muset nejen o věci či životní prostor, ale především o čas (nemluvě o jídle a dalších věcech).

Nevyhýbá se domácím pracím

Máte domácí povinnosti rozdělené, nebo většinu (či všechny) zajišťujete vy? Upřímně řečeno, pokud se váš partner nezajímá o domácnost nyní, po narození dětí to nejspíš nebude lepší. Na všechno budete sama i nadále. A hrozí, že i na děti…

Je spolehlivý

Pokud váš partner něco řekne, pak to platí? Výborně! Mít po boku muže, na něhož se můžete spolehnout, je opravdu výhoda. Víte, že mu můžete věřit – a jednou to budou moci poznat i vaše děti. A to je pro jejich štěstí velmi důležité.







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Chystá se velice zajímavý týden, bude obzvláště zábavný. Vesmír v tomto týdnu umožní vyšší stupeň nezávislosti, sebedůvěry a odvahy, které jsou základními vlastnostmi Beranů.Na pracovišti může být ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

9 Příspěvků
Poslední příspěvek 12:46
13 Příspěvků
Poslední příspěvek 12:14
15 Příspěvků
Poslední příspěvek 12:12

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat