Komentáře k článku

vivi11 13.07.2017

to nese doba

kattkaa 06.07.2017

je to bohužel tak

helus 06.07.2017

Je to problém dnešní doby.

Mmysulka 04.07.2017

No i nas maly si v zime vymrcoval poustet na internetu detske pisnicky a stravil u toho i pul hodiny...ted vlete si na to ani nevzpomene diky bohu!!

nea 04.07.2017

je to součást nynějšího rychlého stylu života, bohužel

ovace 03.07.2017

je to problém

Siraellen 03.07.2017

je to problém

konatovka 03.07.2017

V době, kdy jsem měla malé děti nic takového neexistovalo.:-O

glady 03.07.2017

malé děti by se k internetu vůbec neměly dostat

spekoun 03.07.2017

Kdys se zvidavosti a lacnosti po informacich rika PROBLEM KTEREMU JE NUTNO ZAMEZIT. Tak je neco spatne spis z generaci rodicu. Dle vyzkumu je totis dalsi generace mnohem schopnejsi v hledani informaci a rozeznavani lzi a hovadin od pravdy. Neni pak divu ze takzvani slunickarsky rodice chteji svoje deti omezit aby sledovali a delali jen to z cim souhlasi takova demokracie naruby. Na kazdych 50 videi kde se lidi kopou do kouli spada jedno video kde nejaky jutuber sice hraje nejakou hru ale pritom hovori o problemech soucasnosti bez cenzury a fakticky. Jedno takove youtube video pak deti pouci a donuti se zamyslet lepe nez 10 prekroucenych dokumentu tv jenz sou kvuli sledovanosti zaujati a tim paden obsach ma nulovou hodnotu pro zamysleni. Ps. Jako vzdy sem pro slunickare a lidi co nedokazi zit v realite a proto si vymejsleji vsemozne nepodstatne vymluvy proc nekomu neverit nasekal poradne mnozstvy gramatickych chib abi pro vas bylo jednodusi tyto fakta neprijmout. A jako tresnicku kobila bik pribislav

Robert 03.07.2017

To je problém dnešních matek.Nechtějí si s dětmi hrát tak aby je zabavili,tak jim dají mobil a tím pádem nemusí dítěti věnovat svůj čas.Že ale dítěti tímto ubližují to si zkuste některé mámě říct.S tabletem umí zacházet jak profík ale číst neumí plynule ani kousek textu.

Podmínky a pravidla pro vkládání příspěvků. Diskusní příspěvky vyjadřují názor jejich pisatelů a redakce za ně nenese zodpovědnost. Redakce si vyhrazuje právo smazat příspěvek nebo obrázek, který obsahuje vulgární výrazy či fotografie, urážky nebo jinak odporuje dobrým mravům a zákonům ČR. Odstraněny budou opakovaně vkládané vzkazy, stejně jako odkazy, které se netýkají tématu nebo obsahují neplacenou reklamu.

Zdarma produkt k testování!

Staň se testerkou!

Reklama

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat