Nový školní rok s jogurty z Valašska

04.09.2017 | Děti a rodina

Školní rok se nezadržitelně blíží a s ním i pravidelná otázka rodičů : „ Co vhodného nachystat školákovi ke svačince, tak aby nejen chutnala, ale byla zároveň i zdravější ? “ Mlékárna Valašské Meziříčí je předním výrobcem mléčných produktů, které mohou být vhodnou variantou zdravé svačinky s vyváženým podílem sacharidů, bílkovin a tuků. Důkazem kvality je vedle řady ocenění z minulých let i cena nejnovější, kterou získala i letos v rámci soutěže Mlékárenský výrobek roku 2017. Oceněným výrobkem se stal Smetanový jogurt z Valašska s příchutí jahoda. Smetanové jogurty se obecně těší velké oblibě mezi zákazníky. Mlékárna Valašské Meziříčí, slavící v letošním roce pětadvacáté výročí, si podobných ocenění považuje.

„Nejen ovoce a zelenina, ale také mléčné výrobky by měly být součástí každodenního jídelníčku dětí,“ říká ing. Radka Benešová, marketing manager Mlékárny Valašské Meziříčí. „Představa školáka a rodiče o tom, co jíst, se mnohdy podstatně liší. Mlékárna Valašské Meziříčí přináší variantu přijatelnou pro obě strany. Vhodnou svačinkou může být například Smetanový jogurt z Valašska nebo Acidofilní mléko vanilkové s cereáliemi a lněnými semínky či Acidofilní mléko s cereáliemi. Tuto zdravou svačinku můžeme doplnit o nějaké ovoce a pečivo. Kvalitní a zdravá strava je pro dítě tou nejlepší investicí do jeho budoucnosti, a to platí nejenom v případě svačin,“ dodává Radka Benešová.

Smetanové jogurty z Valašska

Smetanové jogurty z Valašska jsou specifické svou jemnou chutí a hustou konzistencí. Jogurty jsou vyrobeny z kvalitního českého mléka a jejich typickým znakem je ovocná příchuť na dně kelímku. Jogurtová složka obsahuje pouze smetanu a živé jogurtové bakterie, což dodává jogurtu na kvalitě. Pestré složení dělá ze smetanových jogurtů ideální produkt pro přímou konzumaci i pro studenou kuchyni. Smetanové jogurty z Valašska vyrábí Mlékárna Valašské Meziříčí buď bílé s obsahem 10 % tuku nebo s příchutí broskve, jahody, oříšku, čokolády, višně, borůvky, jahody s vanilkou, višně s vanilkou, maliny s vanilkou a brusinky-ostružiny s vanilkou, které obsahují 8 % tuku. Zakoupit je lze v celé síti obchodních řetězců i maloobchodních sítí v České republice. Kvalitu a úspěch smetanových jogurtů potvrzují i ocenění, které v minulosti získaly. U příležitosti Světového dne mléka 2015 získal Smetanový jogurt jahoda s vanilkou ocenění Mlékárenský výrobek roku 2015. V roce 2014 hned dvakrát bodoval Smetanový jogurt čokoláda, který získal ocenění Perla Zlínska 2014 a Regionální potravina Zlínského kraje 2014.

Acidofilní mléka

Acidofilní mléka obsahují různé druhy cereálií jako oves, drcený ječmen, pšenici nebo lněné semínko; obsahuje tři procenta tuku. Acidofilní mléka jsou zákazníky velice oblíbená pro svůj blahodárný vliv na organismus, obsahují totiž probiotické kultury Lactobacillus acidophilus, Bifidobacteria a Streptococcus thermophilus.







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Tento týden bude obzvláště intenzivní. Řada planet, včetně vašeho vládce Marta, bude fungovat jako katalyzátor pro změny a přináší s sebou jak napětí tak odměny.V oblasti kariéry budou dveře otevřené široko. Nic neskončí přesně tak, jak jste ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

33 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
2 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat