To nejlepší učení pro děti? Přece hrou!

26.09.2017 | Děti a rodina

Jak přinutit děti, aby si z výuky zapamatovaly opravdu vše podstatné? Aktivně je do poznávání světa zapojit! A právě tohoto konceptu využívají kroužky a workshopy pro děti všech věkových kategorií Bricks 4 Kidz®. Umožňují totiž dětem vzdělávat se formou her, takže je učení opravdu baví a je efektivní.

Škola versus zábava

Asi se shodneme, že běžné školní vzdělávání není pro děti vždy zábavné. A není to vůbec probíranou látkou, ale formou, kterou se dětem podává. V dnešní rychlé době jsme zvyklí na neustále měnící se podněty a málokdo vydrží delší dobu u činnosti, jako je čtení naučného textu.

Ve škole ale není na zábavnou formu výuky tolik času. Učitelé musí plnit plány, a ne vždy zbývá čas na praktickou demonstraci probírané látky. Děti nevydrží 45 minut pouze sedět a poslouchat. Aby si ze školy skutečně něco odnesly, potřebují se aktivně zapojovat do výuky, látku si osahat, prakticky vyzkoušet a pochopit, jak se jim bude hodit v běžném životě.

Teprve pak si něco skutečně a dlouhodobě zapamatují a nevypustí informace, do jejichž zapamatování vložily mnoho energie, krátce po odevzdání písemky.

Bricks 4 Kidz® se snaží posunout vzdělávání ze stránek učebnic k nápaditému, trojrozměrnému, praktickému vyučování! Program Bricks 4 Kidz® propojuje vzdělávání s hrou.

Unikátní koncept Bricks 4 Kidz®

Bricks 4 Kidz® má svůj koncept postaven na vlastních modelových pláncích, navržených inženýry a architekty. Jsou plné nápaditých témat, jako například: vesmír, stavitelství, zábavné parky atd. Speciální projektové sady Bricks 4 Kidz® umožňují vzdělávat děti v daných oblastech formou her.

Ve všech programech Bricks 4 Kidz® využíváme oblíbenou stavebnici LEGO®. S její pomocí prohlubujeme obecné znalostí žáků a představujeme jim vědu, techniku, strojírenství a další odborné oblasti.

Bricks 4 Kidz® pravidelně pořádá kroužky a workshopy pro děti všech věkových kategorií.

Programy Bricks 4 Kidz® naleznete na spoustě školách v Praze a okolí, Ostravě, Opavě a Olomouci a příležitostně v rodinných centrech. V Praze u Arbesova náměstí vzniklo nové Creativity Center, které pravidelně pořádá Bricks 4 Kidz® kroužky a workshopy pro děti všech věkových kategorií.

Učení hrou je dostupnější než kdy dřív.

Více informací a přehled kroužků a workshopů pro své děti najdete na bricks4kidz.cz







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Tip na večeři

Více tipů

Bramboráky

(1 hlasů)

Brokolicové karbanátky

(1 hlasů)

Čočka na kyselo

(3 hlasů)

Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Tento týden bude pro tebe zvláště silný v oblasti tvé kreativity a emocionálního výrazu. Soustřeď se na sebeobjevování a nauč se ocenit své vlastní umělecké schopnosti, i když se ti zdají méně zkušené než ostatních. Buď s... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat