Komentáře k článku

Kája 08.01.2015

Fajn článek, díky za něj :) mě se hodně líbí video: https://www.youtube.com/watch?v=zU6GoMSTHt4 A docela pěkně se dá vybrat zde: http://www.detskyeshop.cz/Produkty/379-skolni-batohy-a-potreby-t.html máme doma malého prvňáčka a dá to docela zabrat vybrat správný batoh nebo tašku :)

Berenika 12.02.2013

Všem maminkám doporučuji taky článek na d-testu - díky němu jsem si hodně udělala obrázek, co mám vlastně od výrobku očekávat. Článek najdete tady http://www.dtest.cz/clanek-951/jak-vybrat-skolni-aktovku-a-skolni-batoh My jsme nakonec na základně výběru koupili šedý topgall - barvu hlavně kvůli tomu, že kluci to tahají po zemi, a cokoli světlejšího by časem stejně získalo šedý nádech :) http://www.sevt.cz/produkt/skolni-batoh-chi-183-c-grey-dostupne-od-15-11-2011-42222500/ Uvažovali jsme ještě o jiných, ale tohle se nám zdálo nejlepší, a cenově přístupné. Doporučuji všem, kteří batoh kupují, důsledně promyslet, poněvadž to není zrovna nejlevnější záležitost, a je dobré, když už investujete, vědět, že vám batoh několik let vydrží. Ještě si dejte taky pozor na to, co dítě musí a nemusí do školy nosit. Měli jsme hrozný problém s tím, že děcka tahali učebnice a atlasy, které v hodině využívali minimálně. Jenže ono se to docela pozná, když má aktovku plnou tak, že se pomalu láme. Ve škole by měly být skřínky, ve kterých si děti budou těžší učebnice nechávat. To je můj názor, ale naše skvělé instituce ho asi nesdílí. Potom ať se náš ministr nediví, že většina lidí trpí bolestmi zad.

Podmínky a pravidla pro vkládání příspěvků. Diskusní příspěvky vyjadřují názor jejich pisatelů a redakce za ně nenese zodpovědnost. Redakce si vyhrazuje právo smazat příspěvek nebo obrázek, který obsahuje vulgární výrazy či fotografie, urážky nebo jinak odporuje dobrým mravům a zákonům ČR. Odstraněny budou opakovaně vkládané vzkazy, stejně jako odkazy, které se netýkají tématu nebo obsahují neplacenou reklamu.

Zdarma produkt k testování!

Staň se testerkou!

Reklama

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat