Komentáře k článku

mamo 13.11.2017

ooooo tak to si přečte můj muž rád:-D

glady 13.11.2017

zase jeden spolehlivý výzkum :-O

KrissNia 13.11.2017

Docela prijemne zjisteni :-D

helus 13.11.2017

Myslím,že to není pravidlem.

Klarka82 13.11.2017

Tak to hezké zjištění. To mám radost, že jsou děti po nás

konatovka 13.11.2017

Musím s tím souhlasit, ale pouze na půl, protože jedno dítě je povahou po mně a druhé po otci.*1*

honzik 13.11.2017

to se zase páni otcové budou cítit dotčeni

Tisinka15 13.11.2017

noo je pravda,ze moje dcera je dost vycurana a drzoucka po me😂neco na tom pravdy bude:-)

To jsem si vsimla, dite je v Mense...:D

Pokud se inteligence spojuje s racionálním uvažováním našich matek, pak je stejně ovlivňována intuicí a emocemi, které pocházejí od otců. Nelze podceňovat ani vliv otců na rozvoj svých dětí a to hlavní tím, že budou pro ně emocionální přítomni.

liddduska 14.11.2017

Možná na tom něco pravdy bude. Zdědila jsem po mamce co se inteligence týče téměř vše. Její uvažování, její rozum, chápu stejné postupy při řešení třeba slovních úloh jako ona. Zatímco když se mi snažil někdy něco vysvětlit taťka, tak jsem po celou dobu neměla ani páru, co to říká a nechápala ho. Přitom taťka je velmi inteligentní člověk, jen má prostě jiný způsob myšlení.

Anryl 15.11.2017

Tak na to jsem zvědavá :-D

Lasman 26.12.2017

Úsměvný článek. Dříve si lidé mysleli, ze je země placatá. Pravda, v myšlení jsme jako lidstvo udělali pořádný krok vpřed (z určitého úhlu pohledu). Ale po přečtení článku si nejsem zcela jist. V každém případě, tatínkové cholerické povahy, mozek dítěte a s ním inteligenční, kognitivní, emocionální a kdoví jaké ještě funkce se vyvíjí hlavně po narození dítěte. Nejvíce se toto dá ovlivnit zhruba do sedmi let věku dítěte. Faktoru pro správné vytvoření synapsí je mraky. Stravou počínaje a konče chováním rodičů k sobě samým. Faktem pánové zůstává, že genetický základ určuje matka. Ale do něj rozhodně nepatří inteligence, ale pouze základní stavební řetězce pro "zdravý vývoj" človíčka. Jednoduše: Každý z rodičů může být génius, ale vnější vlivy rozhodnou a z malého špunta může vyrůst průměrná ovce. Lidé, kterým nebylo dopřáno a jsou tou šedí společností, mohou vychovat geniální dítě.

Podmínky a pravidla pro vkládání příspěvků. Diskusní příspěvky vyjadřují názor jejich pisatelů a redakce za ně nenese zodpovědnost. Redakce si vyhrazuje právo smazat příspěvek nebo obrázek, který obsahuje vulgární výrazy či fotografie, urážky nebo jinak odporuje dobrým mravům a zákonům ČR. Odstraněny budou opakovaně vkládané vzkazy, stejně jako odkazy, které se netýkají tématu nebo obsahují neplacenou reklamu.

Zdarma produkt k testování!

Staň se testerkou!

Reklama

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat