Hračka, která potěší i rozvine dětskou osobnost. Jak ji vybrat

15.12.2017 | Děti a rodina

Kteří rodiče by v současnosti neřešili nákup dárků pro své děti. Je jasné, že těm nejmenším Ježíšek nejspíš nadělí nějakou novou hračku. Jak ale vybrat tu pravou a která udělá vašemu potomkovi opravdu radost?

Co neopomíjet


Robot BeatBo je určen pro děti od 9 měsíců. Spolehlivě ale zabaví i ty starší. Tohoto robůtka děti prostě milují!

Při výběru hraček pro nejmenší děti se vyplatí řídi několika pravidly. Tak například vždy vezměte v úvahu věk svého potomka. Máte doma několikaměsíčního prcka, nebo předškoláka? Údaj na obale, který uvádí, pro kterou věkovou skupinu je hračka určena, není jen „pro srandu králíkům“, ale měl by být pro všechny rodiče směrodatný. Roční ratolest by si neměla hrát s něčím, co ocení šestileté či ještě starší dítě.

Vyplatí se rovněž zaměřit se na hračku z hlediska materiálu. Nezdá se vám ten, ze kterého je hračka vyrobena? Neriskujte a vraťte ji do regálu. Pokud máte pocit, že se konkrétní výrobek snadno zlomí, odštípne nebo jinak poničí, není to bezpečné.

A do třetice - myslete na bezpečnost, hlavně u těch opravdu nejmenších. Ještě než u pokladny zaplatíte, přesvědčte se, že hračka neobsahuje žádné malé a snadno „vdechnutelné“ součástky, které by mohly způsobit vnitřní zranění nebo poškodit oči a pokožku. Pro jistotu se vyhněte i všemu, co „jede“ na malé baterie. Však lékaři v nemocnicích by mohli vyprávět, co všechno už spatřili na rentgenu…

Pro zábavu i rozvoj

Hledáte hračku, která dítěti nejen zajistí spoustu zábavy, ale také bude rozvíjet jemnou a hrubou motoriku a řeč vašeho potomka? Pak neváhejte a vyzkoušejte nového interaktivního kamaráda BeatBo od Fisher-Price z koncernu Mattel! Jaký má u nejmenších úspěch, se mohly přesvědčit i naše testerky a jejich ratolesti.


Robot BeatBo měl u našich testerek a jejich dětí nevídaný úspěch.

„Naši dcerku zaujal hned od první chvilky, kdy si s ním začala hrát. Co jej máme, musí s námi BeatBo snídat, obědvat, večeřet. Dokonce postýlku pro panenky dala dcera robůtkovi. Takže za nás nelze robůtkovi Beatbo nic vytknout. Je krásně barevný, tančí, což děti ocení, a hlavně je chytlavý, takže za nás ho můžu doporučit,“ chválila testerka Mishha.

„Určitě zaujme jak ty nejmenší, tak si v něm najdou to své i starší děti. Velmi se nám líbí melodie a hlas kterým mluví. Robot roztančí jakékoliv dítě. Nejvíce se ale dětem líbilo nahrávání slovíček, ze kterých robot následně udělal písničku. Pokud ještě někdo váhá nad koupí, tak za nás vřele doporučuji,“ přidala se testerka Mika2109.

„Dcera je z robota úplně unešená. Namlouvání slov a následné přezpívání robotem BeatBo se jí moc líbí. Robot se stal jejím nejlepším kamarádem a myslím, že jím hodně dlouho vydrží. Děti z okolí postupně píší Ježíškovi, že by svého BeatBo chtěly také. Dcera u něj vydrží dost dlouho, takto ještě u žádné jiné hračky nevydržela. Výhodou BeatBo je mnoho rozličných funkcí, moc roztomilé je jeho tančení. BeatBo je úžasný, určitě ho doporučujeme, děti z něj budou nadšené,“ popsala testerka Kristulka.

„Naše děti jsou tímto malým robotem přímo nadšené. Zaujal je pěkný, barevný vzhled. Ovládání je jednoduché, takže se hned naučily pouštět písničky. Hudba je rytmická, vybízí k tanci a pohybu podle instrukcí. Slovům písniček je dobře rozumět, nezní příliš elektronicky. Děti se je po chvíli naučily a pak experimentovaly se slovíčky a větami, které BeatBo proměnil v písničky nové. BeatBo může děti seznámit s čísly, barvami, abecedou. Z řady interaktivních hraček patří Beat Bo k těm povedeným, uzavřela testerka Milka98.

Ostatně o tom, jaký úspěch má BeatBo u dětí, se můžete přesvědčit na následujícím videu.

Hodnocení všech testerek si můžete přečíst ZDE.







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Tip na snídani

Více tipů

Snídaně pro dva

(17 hlasů)

Omeleta plněná špenátem

(35 hlasů)

Omeleta s parmezánem

(20 hlasů)

Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Tento týden bude obzvláště intenzivní. Řada planet, včetně vašeho vládce Marta, bude fungovat jako katalyzátor pro změny a přináší s sebou jak napětí tak odměny.V oblasti kariéry budou dveře otevřené široko. Nic neskončí přesně tak, jak jste ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

2 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
7 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat