Komentáře k článku

Pepan 19.02.2018

článek sa zabývá rodiči.. jako kdyby děti byly všechny stejné a přístup rodiče je rozhodující.. kdepak.. jedinečný návod na výchovu neexistuje. Genetika je i podle Freuda 80% a já bych i přidal. Rodič kteréhokoli z popsaných typů geneticky vygeneroval jednice z minimálně 80% identického se sebou samým. Co tento jedniec potřebuje ? Doplnit zkušenosti socálního prostředí jedince STEJNÉHO GENETICKÉHO POTENCIÁLU. To je rodč, takový jaký je. Přesně takový. Tečka. Nesnažte se vychovávat přírodu, genetiku a zvrátit předurčení potomka minimálně v rozsahu fegmatik, cholerik, sangvinik, melancholik. Proti unifikovanému přístupu důrazně protestuji. Rodič potomkovi dá více intuitivně než podle jakékoli šablony.

Hanyna 19.02.2018

Myslela jsem, že budu své děti vychovávat jinak, než jsme byli vychováváni my, ale čím dál tím víc si uvědomuji, že to dělám asi stejně...*3*

Amanita Pantherina 18.02.2018

Po vzoru svých rodičů jsem vychovávat nemohla, protože od nás manžel pár týdnů po narození syna odešel [ syn v noci plakal, zajímavé je, že hned první noc, co tatínek vypadl se vzbudil jen dvakrát na jídlo a suchou plenku ]. Nad tím, jestli dobře vychovávám jsem nijak nepřemýšlela, syn byl zdravý a hodný, hodně jsme si spolu hráli a chodili ven. Dnes je dospělý, samostatný, vystudoval, dobře vydělává, tak co bych ještě mohla chtít. Vlastně ano, vnouče.

Cherrynka 17.02.2018

Zatím mám jen malého syn, tak nevím :)

konatovka 17.02.2018

Kdybych vychovávala své děti podle vzoru svých rodičů, dopadlo by to špatně. Od nás, rodičů, měly zcela jinou výchovu, za kterou nám často děkují a to každé rodiče moc potěší.;-)

Podmínky a pravidla pro vkládání příspěvků. Diskusní příspěvky vyjadřují názor jejich pisatelů a redakce za ně nenese zodpovědnost. Redakce si vyhrazuje právo smazat příspěvek nebo obrázek, který obsahuje vulgární výrazy či fotografie, urážky nebo jinak odporuje dobrým mravům a zákonům ČR. Odstraněny budou opakovaně vkládané vzkazy, stejně jako odkazy, které se netýkají tématu nebo obsahují neplacenou reklamu.

Zdarma produkt k testování!

Staň se testerkou!

Reklama

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat