Komentáře k článku

An 25.09.2018

Brala jsem HA 16 let, spokojenost ve všech směrech. Po vysazení žádné problémy, po 2 měsících těhotná, máme krásnou holčičku. Do roku chlapečka. Pak si nechal manžel udělat vasektomii. Podle mě je hormonální antina společně s antibiotiky a internetem největší vynález 20. století! Jsem šťastná že jsem ji mohla brát a bez starostí si užívat.

konatovka 16.03.2018

Věřím tomu, že je to možné. Já nic ve svém věku už nemusím používat.:-O

honzik 15.03.2018

vnučka byla 7 týdnů těhotná,vysadila prášky a bohužel byl potrat

Xxx 15.03.2018

Já otěhotněla po půl roce od vysazení a rovnou z toho byla dvojčata:D

Lena 15.03.2018

Já vysadila prášky (Pramino) a za 14 dní bylo hotovo :D Všude říkali, že se může stát že to nedostanu a vůbec budu taková rozhozená z té změny hormonů, tak jsem hned nepoznala, že jsem těhotná :) Ale jakmile se mi začalo dělat podezřele často špatně, bylo jasno :) Měla jsem obrovské štěstí. Jedno dítě se nám podařilo napoprvé a u druhého jsem po vysazení prášků čekala 1 měsíc :D

Podmínky a pravidla pro vkládání příspěvků. Diskusní příspěvky vyjadřují názor jejich pisatelů a redakce za ně nenese zodpovědnost. Redakce si vyhrazuje právo smazat příspěvek nebo obrázek, který obsahuje vulgární výrazy či fotografie, urážky nebo jinak odporuje dobrým mravům a zákonům ČR. Odstraněny budou opakovaně vkládané vzkazy, stejně jako odkazy, které se netýkají tématu nebo obsahují neplacenou reklamu.

Zdarma produkt k testování!

Staň se testerkou!

Reklama

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat