Kvalitní a zdravé svačinky pro děti. Které jim doplní energii a vitaminy?

19.04.2018 | Děti a rodina

Zatímco o tom, zda bychom měli svačit my dospělí, se přou i odborníci, o tom, že děti by dopolední a odpolední svačinku vynechávat neměly, není pochyb. Co připravit těm nejmenším? Skvělým tipem jsou ovocná pyré plná důležitých vitaminů a minerálů. Je však třeba vybírat jen skutečně kvalitní výrobky. Takovými jsou ovocná pyré Ovocňák, které se svými dětmi vyzkoušely i naše testerky. Jak dopadlo testování? Přečtěte si jejich hodnocení a recenze!

Svačina pro malého předškoláka by měla být pestrá a nemělo by v ní rozhodně chybět ovoce. To je dětem vhodné podávat především dopoledne, odpolední svačinku by pak měla doplnit zelenina.


100% ovocná pyré bez aromat a konzervantů vyrobená z kvalitního českého ovoce v originálních a lahodných příchutích. To jsou pyré Ovocňák.

Pokud dítěti kupujete ovocná pyré, vždy se přesvědčte, že nejsou uměle přislazovaná a neobsahují nejrůznější konzervanty a podobné látky.

Hitem posledních let jsou pyré, která jsou v plastových obalech, takzvaných kapsičkách se šroubovacím uzávěrem, jež nevyžadují, aby malé dítě krmil dospělý lžičkou. I batole bez problémů zvládne jídlo samo. Navíc se kapsičky snadno vejdou do kabelky a jsou kdykoli k použití třeba na výletě nebo na hřišti či v autě. Navíc riziko, že pyré skončí spíše na oblečení než v dětské pusince, výrazně klesá.

Pro mlsné dětské jazýčky

Kapsičkami s ovocnými pyré, která splňují nejpřísnější nároky na kvalitu, jsou i 100% ovocná pyré Ovocňák. Právě tyto 200gramové kapsičky dostalo možnost otestovat 40 našich testerek, respektive jejich ratolestí. A jak byly děti s příchutěmi Jablko-Švestka, Jablko-Višeň-Aronie a Jablko-Hruška-Rakytník spokojené?


Velikost balení (200 g) zasytí i větší děti nebo dospělé, kterých byla mezi našimi testujícími spousta. Tedy pokud jim děti nechaly...

„Všechny 3 příchutě měly úspěch jak u dětí, tak i u nás dospělých. Musím přiznat, že kapsičky putovaly z ruky do ruky a ochutnala je celá rodina. Na výlety, do školy ideální a zdravá svačinka, hygienicky balené, skladné, lehké, ale především chutné a cenově nesrovnatelné s konkurencí. Nikdy jsme takové ovocné kombinace neochutnali, ale opravdu se povedly, chuťově velice dobré. Děkuji za možnost testování, velmi rádi si je budeme kupovat a dále doporučovat,“ zhodnotila testerka Evuska007.

„Jednoho Ovocňáka jsem dala svému vnoučkovi a moc si na něm pochutnal. Během chviličky ho vycucl a hladil si u toho bříško. Bylo vidět, že mu moc chutná. Měl ho s jablíčkem, višní a aronií. Já ochutnala zatím to s rakytníkem a velice mě překvapila chut. Chutná opravdu výborně. Je to osvěžující, zdravá svačinka. Oceňuji velikost balení a také to, že v něm nejsou žádné chemické přísady a že je bez přidaného cukru. Určitě mě tento výrobek přesvědčil o své kvalitě a budu ho vyhledávat i dál,“ přidala se testerka cakinka.


Díky originálnímu balení jsou pyré Ovocňák kdykoli připravena, aby si na nich mohly děti pochutnat.

„Jsem fakt nadšená. Jsem těhotná a na ovocných kapsičkách dost ujíždím. Tyto jsou nejlepší jaké jsem ochutnala. Opravdová chuť ovoce, žádné přidané látky. Takže vím, že miminku dávám jen to nejlepší. Navíc příchutě jsou bravurně poskládané, takže chuť je opravdu výjimečná. Co mě překvapilo a příjemně, je velikost kapsička. Jsou větší než ty co jsem dosud vyzkoušela, ale tato mi naprosto vyhovuje. A cena? Naprosto odpovídá kvalitě a velikosti. Mohu vřele doporučit i malým dětem i jejich rodičům,“ napsala testerka Molina.

„Moc děkujeme za možnost otestovat nové příchutě. Všechny nás nadchly. Dětem i nám moc chutnalo. Výborná chuť, velké balení ideální. Dcera vždy snědla 2 malé balení najednou, takže je méně odpadu a nemusíme jich kupovat a vozit tolik. Oceňuji příchutě. Neobvyklé, ale o to lepší. Jednak se s tímto ovocem jinde moc nesetkáme a jednak je chuťově v kombinaci vynikající. Oceňuji složení. 100% ovoce bez přídavku cukru nebo škrobu a naprosto rozumná cena. Už jsem zjišťovala, kde se u nás dá sehnat. Příchutě, jedna lepší jak druhá, přírodní složení, méně odpadu, praktické balení, které zvládne dítě samo, hezký obal a rozumná cena. Určitě můžeme všem jen doporučit! neskrývala nadšení testerka kamichell.

Hodnocení všech testerek si můžete přečíst ZDE.






Celkem 0 komentářů


Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Tip na snídani

Více tipů

Omeleta s parmezánem

(20 hlasů)

Brusinková čokoláda

(24 hlasů)

Vláčný mazanec

(30 hlasů)

Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Tento týden bude obzvláště intenzivní. Řada planet, včetně vašeho vládce Marta, bude fungovat jako katalyzátor pro změny a přináší s sebou jak napětí tak odměny.V oblasti kariéry budou dveře otevřené široko. Nic neskončí přesně tak, jak jste ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

2 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
7 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat