Komentáře k článku

konatovka 26.04.2018

Je to nehoráznost a nezodpovědnost od těhotných matek.:-O

Anonim konatovka 03.05.2018

Já tedy v těhotenství si sem tam skleničku vína dala i jsem si zapálila a malej měl 3900 g teď mu je 12 roku a krom preventivních prohlídek nebyl u lékaře. Žádné nemoci žádná antibiotika a nic. A znám lidi co uznávají zdravý životní styl a děti alergici a pořád nemocné. Pěkná blbost tento článek.

camina 26.04.2018

Každá těhotná žena určitě nejen od svého lékaře slyšela, že kouřit a pít alkohol nemá. Ty, které jsou tak sobecké, že něco takového přesto dělají, by potřebovali trochu provětrat mozek. Podle mě jsou to pipiny a hlupky, protože ničí zdraví nejen sobě, ale i mimču. *6*

Hulahop camina 27.04.2018

To zas není tak úplně pravda. Je docela dost doktorů, co v těhotenství doporučují, nebo alespoň "nezakazují", víno (samozřejmě v rozumných/mírných dávkách).

Pipa camina 27.04.2018

Nazývate někoho hlupkou a sama máte v příspěvku gramatické chyby XD

Podmínky a pravidla pro vkládání příspěvků. Diskusní příspěvky vyjadřují názor jejich pisatelů a redakce za ně nenese zodpovědnost. Redakce si vyhrazuje právo smazat příspěvek nebo obrázek, který obsahuje vulgární výrazy či fotografie, urážky nebo jinak odporuje dobrým mravům a zákonům ČR. Odstraněny budou opakovaně vkládané vzkazy, stejně jako odkazy, které se netýkají tématu nebo obsahují neplacenou reklamu.

Zdarma produkt k testování!

Staň se testerkou!

Reklama

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat