Způsoby, kterými originálně oznámíte, že jste těhotná

13.06.2018 | Děti a rodina

Snažíte se už delší dobu o miminko a konečně je to tu! Můžete to oznámit jako hotovou věc nebo zbytek rodiny pořádně překvapit. Poradíme vám jak oznámit, že nový člen rodiny je na cestě, aby na tento okamžik nikdo nezapomněl.

Miláčku, bude z tebe tatínek

Nejjednodušší způsob je koupit dárkovou krabičku a do ní vložit těhotenský test nebo třeba malé botičky. Úplně originální to není, ale je to přece jen elegantnější, než křičet na manžela z koupelny.

Chcete něco originálnějšího? Štětečkovým korektorem („bělítkem“ na papír) si na podrážky napište třeba termín porodu nebo vzkaz, jakým chcete manželovi příchod miminka oznámit. Posaďte se s manželem na nějaké pěkné místo a požádejte někoho, aby vás vyfotil. Dbejte při tom na to, aby na fotografii byly vidět podrážky vašich bot, na kterých je nápis.

Můžete také vytvořit koláž z fotografií z ultrazvuku, pozitivního těhotenského testu, připište pár slov, vložte do rámečku a pověste někde v domě. Schválně, za jak dlouho si tatínek všimne?

A ještě jednou pořádné překvápko. Napište partnerovi nákupní seznam a předejte mu ho jako obvykle. V obchodě se asi bude divit, až uvidí, že místo rohlíků a uheráku je na papírku baby karotka, dětské piškoty, dětská krupice, přesnídávka, vlhčené ubrousky atd. Dojde mu to?

Babičky, dědečkové, připravte se

Budoucím prarodičům můžete napovědět například dětskou knihou s věnováním: „Abyste měli co číst vašim vnoučátkům.“ Nebo je obdarujte hrnečky s nápisem „babička“ a „dědeček“.

Předchozí způsob je příliš konvenční? Věnujte rodině poukázku na vnoučátko. Vyrobte kartičku s tímto nápisem, doplňte datum, kdy bude možné poukázku uplatnit a v obálce ji předejte rodičům.

Až půjdete k rodičům na oběd, nechte mamince nebo tchýni uvázat kytici a přivažte k ní dudlík. Pokud už znáte i pohlaví miminka, můžete ji barevně vyladit do modré či růžové.

I přátelé chtějí znát tajemství

Pozvěte kamarády k vám domů třeba na společné grilování. Až přijde vhodná doba, navrhněte, že se společně vyfotíte. Nachystejte foťák, ale místo samospouště nastavte nahrávání videa. Nic přátelům neříkejte, jde o to, abyste měli reakce natočené, aniž by to tušili. Postavte se zpátky k nim a zakřičte „A všichni! Tři! Dva! Jedna! Jsem těhotná!“. Budete mít krásnou vzpomínku.

Pokud nechcete uspořádat žádnou oficiální akci, prostě rozpošlete mailem fotku, na které bude cokoli, co připomíná příchod děťátka. Dětské drobnosti rozložené na diáři, dvě velké a jedna malá židlička vedle sebe apod. a čekejte, zda se dovtípí.







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Chystá se velice zajímavý týden, bude obzvláště zábavný. Vesmír v tomto týdnu umožní vyšší stupeň nezávislosti, sebedůvěry a odvahy, které jsou základními vlastnostmi Beranů.Na pracovišti může být ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

1 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
1 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
1 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat