Komentáře k článku

kamila76 29.05.2018

Syn pije mléko více než dcera. Snažím se jim dávat jogurty.

snegurka 29.05.2018

Mám ráda mléčné výrobky, děti moc ne.

glady 29.05.2018

bílý jogurt, podmáslí či kefír konzumuju každý den;-)

Loretta 28.05.2018

Nejhorsi vec, kterou muzete diteti dat, jsou mlecne vyrobky.. (Jako jsou jogurty, ktere obsahujou plno cukru a jinych ruznych jedu) Mam autistickeho syna(3 roky), ktery v podstate prezival jenom na jogurtech a mlecnych vyrobcich) Jednou mi nekdo poradil vyhodit vsechny takove veci z jeho jidelnicku . (Musim dodat, ze naucit ho jist neco jineho bylo opravdu tezke) Je na diete 5 mesicu.. Samozrejme je porad autista, ale zlepsil se tak moc, ze lidi uz se za nim neotaceji kdyz nekde jsme.. Spi celou noc.. A zacina mluvit. (Umi zopakovat sice jenom 8 slov.. Ale ty slova tady jsou..) Takze pro me mlecne vyrobky nejsou vitaminy ani nic dobreho pro deti..

aster Loretta 28.05.2018

To , o čem píšete, má s mléčnými výrobky společný tak akorát název. Umělé "jogurty" plné škrobu, cukru a bůhví čeho ještě nemůžete srovnávat se skutečným živým jogurtem, který nejenže chutná jinak, ale má i jiné účinky. Totéž mléko - krabicová mrtvá bílá voda se s čerstvým syrovým mlékem také nedá srovnat.

helus 28.05.2018

Mléko a mléčné výrobky naše tělo velice potřebuje.

Podmínky a pravidla pro vkládání příspěvků. Diskusní příspěvky vyjadřují názor jejich pisatelů a redakce za ně nenese zodpovědnost. Redakce si vyhrazuje právo smazat příspěvek nebo obrázek, který obsahuje vulgární výrazy či fotografie, urážky nebo jinak odporuje dobrým mravům a zákonům ČR. Odstraněny budou opakovaně vkládané vzkazy, stejně jako odkazy, které se netýkají tématu nebo obsahují neplacenou reklamu.

Zdarma produkt k testování!

Staň se testerkou!

Reklama

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat