Komentáře k článku

helus 28.05.2018

Mléko a mléčné výrobky naše tělo velice potřebuje.

Loretta 28.05.2018

Nejhorsi vec, kterou muzete diteti dat, jsou mlecne vyrobky.. (Jako jsou jogurty, ktere obsahujou plno cukru a jinych ruznych jedu) Mam autistickeho syna(3 roky), ktery v podstate prezival jenom na jogurtech a mlecnych vyrobcich) Jednou mi nekdo poradil vyhodit vsechny takove veci z jeho jidelnicku . (Musim dodat, ze naucit ho jist neco jineho bylo opravdu tezke) Je na diete 5 mesicu.. Samozrejme je porad autista, ale zlepsil se tak moc, ze lidi uz se za nim neotaceji kdyz nekde jsme.. Spi celou noc.. A zacina mluvit. (Umi zopakovat sice jenom 8 slov.. Ale ty slova tady jsou..) Takze pro me mlecne vyrobky nejsou vitaminy ani nic dobreho pro deti..

aster Loretta 28.05.2018

To , o čem píšete, má s mléčnými výrobky společný tak akorát název. Umělé "jogurty" plné škrobu, cukru a bůhví čeho ještě nemůžete srovnávat se skutečným živým jogurtem, který nejenže chutná jinak, ale má i jiné účinky. Totéž mléko - krabicová mrtvá bílá voda se s čerstvým syrovým mlékem také nedá srovnat.

glady 29.05.2018

bílý jogurt, podmáslí či kefír konzumuju každý den;-)

snegurka 29.05.2018

Mám ráda mléčné výrobky, děti moc ne.

kamila76 29.05.2018

Syn pije mléko více než dcera. Snažím se jim dávat jogurty.

Podmínky a pravidla pro vkládání příspěvků. Diskusní příspěvky vyjadřují názor jejich pisatelů a redakce za ně nenese zodpovědnost. Redakce si vyhrazuje právo smazat příspěvek nebo obrázek, který obsahuje vulgární výrazy či fotografie, urážky nebo jinak odporuje dobrým mravům a zákonům ČR. Odstraněny budou opakovaně vkládané vzkazy, stejně jako odkazy, které se netýkají tématu nebo obsahují neplacenou reklamu.

Zdarma produkt k testování!

Staň se testerkou!

Reklama

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat