Komentáře k článku

snegurka 26.07.2018

Je to pěkné :-)

Terka 06.07.2018

Můj tří letý syn ke mě jeden den přišel a povídá mi ,,maminko,já už chci být velkej kluk,, tak jsem se ho ptala proč. ,,No abych měl velkýho pinďoura jako má táta,, tak jsem na něj chvíli koukala, načež mi povídá ,,ale hlavu chci mít jako ty,ty nemáš vousy,, Dodnes nevím kde na to přišel a moje kamarádky se tím baví;-)

Andy 04.07.2018

Kdysi před lety,když našemu synovi byly čtyři roky,jsme na výletě viděli na nějakém neudržovaném pozemku dvě uhynulé,nafouklé krávy.Situaci jsem okomentovala,že nechápu,jak to tu může majitel nechat válet.Za pár týdnů se manžel se synem vypravili do města a potkali naší babičku,která se vyptávala,co dělámaminka.Syn pokrčil rameny,rozhodil ručičky a úplně vážně řekl: ,,Maminka je na nás naštvaná! Protože já si neuklízím hračky a tatínek se válí u televize jako chcíplá kráva."

ovace 04.07.2018

snažím se o opak

konatovka 03.07.2018

My máme s manželem tolik hlášek jak od našich dětí, když byly malé, tak i vnoučat a používáme je dodnes, když se hodí do nějaké věty a je to moc fajn. Když byl syn malý tak říkal že má: Češek a sabis tj. hřeben a vlasy.*1*

Štěpán 03.07.2018

Když bylo naší dceři necelých 6 let, tak jsme se stěhovali. Všude plno krabic, pytlů a ledacos se muselo zalepit "izolačkou". Jednou ráno vstala zjevně špatnou nohou a od rána šíleně zlobila, asi po dvou hodinách už došla manželce trpělivost a obořila se na dceru s výhrůžkou: "Jestli toho okamžitě nenecháš, tak Ti jednu ubalím!". Odpověď dcery poněkud otupila naši schopnost jakkoliv výchovně dále postupovat - "Neubalíš! Nemáš izolačku!!!".XDXDXD

VEROSLAVA 03.07.2018

Neva.... K .tomu všemu ...... 2,5 roku vnučka mi říká ....babičko jsi BABA JAGA ...ale mám TĚ MOC ráda ...CO NA TO VÍCE ŘÍCI ?????

Rada 03.07.2018

když byly dceři asi tři...."Nepij tu vodu, ta už je stará". " A natočíš mi mladou? "

lida 03.07.2018

Můj syn prohlásil: Mami, a když jsi byla malá, jezdily za starodávna auta? Se druhým synem jsme spolu diskutovali o pusinkách. Povídám mu, až budeš velký, budeš mi pořád dávat pusinky? Odpověděl: Ne, budu ti nosit na hrob kytičky. Týden před tím jsem s ním byla na hřbitově upravit hrob.

Petra 03.07.2018

Mám malé děti,nejmladší dceři je devět měsíců a teprve tak různě žvatlá,ještě podle mě když něco řekne a je z toho nějaké slovo,tak je to jen náhoda. Včera,když jsem šla do pokojíčku a ptala jsem se,kdo udělal takový bordel,tak malá z obýváku z postýlky začala křičet máma

Jitka 03.07.2018

Náš již téměř dvacetiletý syn ve svých cca -2-3 letech při procházce zámeckým parkem žadonil, že chce nosit. Na otázku, proč nemůže jít po svých nožičkách odvětil, že je nemá. Následovala otázka, kde má tedy nožičky. Odpověď: tamhle nahoře, uletěli mi na strom.*8*

Jana 02.07.2018

Já, moje maminka a můj tehdy tříletý syn jsme stáli frontu u řezníka a před námi stála paní v pokročilém těhotenství a Jiřík se potichu zeptal babičky,proč má ta paní tak velké bříško a z maminky vypadlo,že má ta paní ráda droždí.Syn zatahal tu paní za šaty a vážně řekl,,Paní droždí né nebo prasknete.....

Zuzka 02.07.2018

Když byly synovi asi 4, šli jsme my a ještě nějaké děti od něj ze školky se svými rodiči na výlet (akce školky). Šli jsme kolem zahrady,kde štěkal pes a syn se na mě otočil a povídá "mami,zaštěkej, ať ten pes ví,kdo je tady pán." XD

Eva 02.07.2018

Kdysi jsem nakráčela k synům do pokoje se slovy "vy tu máte ale bordel". Starší mi na to odpověděl,že "Bordel" je veřejná budova,že se to učili ve škole :-)

Jura 02.07.2018

Občas jsem přespal u kamarádky a ne zrovna ve vší slušnosti, před její dcerkou samozřejmě ano ale ani té neuniklo že u nich jsem přes noc. Jednou jsem přijel zrovna byla velká rodinná sešlost a do toho malá na celé kolo pronesla jé hurá strejda Jirka je tady asi se přijel vyspat s maminkou.

LENKA 02.07.2018

Můj syn ve třech letech, když nakráčel v šest ráno k nám do ložnice. "Vojti, proč vstáváš tak brzo, je teprv šest!" "A jak mám vědět kolik je, když nemám v pokojíčku hodiny???"

Jana LENKA 02.07.2018

To je také hezké. Chytrý synek....:-)

snegurka Jana 26.07.2018

Dobrý :-)

Jana 02.07.2018

V pokojíčku, v obýváku, na chodbě.... všude plno neuklizených hraček. Když pobídnu vnučku, aby je uklidila, roztomile odpoví: "Ale babičko, vždyť tak máme všude krásně ohračkováno".

Jana Jana 02.07.2018

A má pravdu, holčina. Máte doma veselo a útulno.:-)

Xixi Jana 02.07.2018

Veselo znamena bordel a to stale dokola duchodcema omilane utulno znamena komunisticke decky, figurky a vazicky? Dik, ale nemam zajem, diky bohu za nas uklizeny "neutulny" moderni byt.

Podmínky a pravidla pro vkládání příspěvků. Diskusní příspěvky vyjadřují názor jejich pisatelů a redakce za ně nenese zodpovědnost. Redakce si vyhrazuje právo smazat příspěvek nebo obrázek, který obsahuje vulgární výrazy či fotografie, urážky nebo jinak odporuje dobrým mravům a zákonům ČR. Odstraněny budou opakovaně vkládané vzkazy, stejně jako odkazy, které se netýkají tématu nebo obsahují neplacenou reklamu.

Zdarma produkt k testování!

Staň se testerkou!

Reklama

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat