Vtipné hlášky našich dětí. Také máte doma rozumbradu?

02.07.2018 | Děti a rodina

Děti jsou úžasné. Jsou bezprostřední a upřímné. Někdy ale až moc. Pobavte se s námi u seznamu jejich výroků. Vybrali jsme ty nejlepší, které vaše ratolesti prohlásili.

Chytrá lahvička

Janičku bolelo ucho a chtěla si vzít prášek, ale nemohla otevřít lahvičku. Máma jí vysvětlila, že balení má ochranný uzávěr, aby ho Janička nemohla otevřít a aby se dovnitř dostali jen dospělí. Dívka vykulila oči překvapením: „Jak ta lahvička pozná, že ji otvírám zrovna já?

Plavání s tatínkem

Děti přijedou z plaveckého bazénu, kde byly poprvé jen za dozoru táty. Malé Terezce září oči a hlásí: „Bylo to boží mami! Třikrát jsem se utopila!”

Maminka ještě žije

Julinka má nemocnou maminku, a tak se o ni bude přes víkend starat babička. Sotva k ní holčička dorazí, ptá se babička na maminčino zdraví. „Je pořád nachcípaná, ale ještě nechcípla,“ hlásí holčička.

Kouření škodí zdraví

Babička vnukovi na jeho přání vysvětlovala, co je to cigareta a zřejmě se do přednášky zabrala dost podrobně, protože když jsem s ním šla odpoledne ven, tak když míjel lavičku v parku s kouřícím pánem, otočil se na něj a povídá: „Ty kouříš? No, tak to brzo umřeš, i babička to říkala.“

Až vyrostu, nebudu pracovat

Malý Toník má o své budoucnosti jasno. Při rozhovoru s babičkou povídá: „Babi, až vyrostu, půjdu na gympl. Ale pak pracovat nebudu, já budu radši policajt.“

Evoluce očima dítěte

Malý Daník se ptá maminky, jak se stalo, že jsou na zemi živí tvorové. Ta mu vysvětluje, že nejprve vznikla v moři malá buňka, z té potom ryba, rybě narostly nohy a vylezla z moře atd. Klučina se zamyslí a povídá: „Aha? Takže nejdřív byla ryba, pak ještěrka, pak dinosaurus a ten se pak proměnil na řidiče kamionů.“

Kluci se nezapřou

Malý Barnabáš vítězoslavně oznamuje: „Mami, dneska jsem přes okno viděl, jak se Verunka převlíká.“ Maminka se ptá: „A nejsi na to ještě moc malý?“ Barnabáš: „Ne, když si stoupnu na parapet, tak vidím celkem dobře.

Princezna hrobařem

Barborka nastrojená v růžových šatečkách se chystá ven. Maminka jí říká: „Tobě to sluší, Barunko, jsi jako princezna. A co budeš venku dělat?" „Ještě nevím," odpovídá princezna. „Asi zahrabávat mrtvé ptáky."







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Chystá se velice zajímavý týden, bude obzvláště zábavný. Vesmír v tomto týdnu umožní vyšší stupeň nezávislosti, sebedůvěry a odvahy, které jsou základními vlastnostmi Beranů.Na pracovišti může být ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat