Komentáře k článku

Monika 07.08.2018

U mě ani u manžela to neplatí😉

Wa.pi 07.08.2018

Nejspíš má starší dítě strach a zkušenost, že mu to jídlo mladší sourozenec sežere . Když dojde ke sporu a rodič zasáhne, vždycky ve smyslu "jsi starší, máš rozum, tak mu to dej" . Osobně si pamatuju, že mě nutili i nechávat mladšího vyhrávat ve stolních hrách;-)

konatovka 06.08.2018

Naprosto nesouhlasím, nesedí to pravidelně, mám dvě děti a tak to není.:-O

Marcela 06.08.2018

Nesmysl! "Nepasuje" na mě ani na moje (tři) děti ani na rodinu mé sestry (má tři syny) ani na spoustu jiných "sourozeneckých variant", které mě v tuto chvíli napadají. Kde to vůbec vzali?..... Jedině si museli vybrat cíleně "vzorek" společnosti....

glady 06.08.2018

naprosto nesmyslný výzkum...

Zuzana 06.08.2018

Muj starsi bracha vydelava min, manzel vydelava vic nez jeho starsi sestra a byvaly pritel, ktery je mladsi take vydelava vic nez jeho starsi bratr. Dovolim si s clankem nesouhlasit :)

František 06.08.2018

jj, když sem ti pisálkové nebudou tyto nesmysly psát, tak Vy je nebudete číst a oni nedostanou žádné peníze, byť co píší je blud. Takže si pak můžete odpovídat co chcete, jim je to jedno, a také proč ne, když jste jejich blud přečetli, oni za to dostali pár drobných a ty se během dne, týdne, měsíce hezky rozmnoží. My máme tři dcery a všechny jsou úspěšné; i když VŠ ještě nedělá úspěšnost, že?, ale všechny 3 mají krásné povolání. , jsem na ně pyšný.

06.08.2018

Blbost, jsem nejstarší, nejsem obézní, a nejúspěšnější je moje nejmladší sestra /jsme 3/. Mám 2 děti. Úspěšnější je můj mladší syn, a není obézní. Proboha, co to je za výzkumy? Asi začnu sama zkoumat, budu úspěšnější - konečně :D

AAA 06.08.2018

A vy jste snad dostatečně široký statistický vzorek? Asi ne...

Sisi 06.08.2018

Je to blbostí jsme dvě já starší musela jsem si vše vybojovat a zařídit kdežto mladší sestra dostala vše na zlatém podnose a jediný neúspěch měla když nemohla pár měsíců sehnat práci a považovala to za šílenou tragédii ...

helus 05.08.2018

Nejúspěšnější dítě mám v pořadí 3.

Siraellen 05.08.2018

je to možné

vera 05.08.2018

Jserm nejstarší z pěti dětí. Jsem nejúspěšnější, nejlépe finančně zabezpečená. Nejsem obézní ani obéznější. Mám dva kluky. Ten starší není vůbec úspěšný, ale také není obézní. Mladší je úspěšnější než ten starší, ale také není obézní ani méně obézní. A co dnes chcete moc zkoumat, když má téměř každý pár jen jedno dítě a je obézní téměř celý národ.

Věra 05.08.2018

Na prvorozeneho jsou kladeny vyšší nároky než na mladší sourozence, protože ten nejstarší většinou musí brát zodpovědnost za mladší sourozence.

deeana 05.08.2018

Zajímavá studie.

Podmínky a pravidla pro vkládání příspěvků. Diskusní příspěvky vyjadřují názor jejich pisatelů a redakce za ně nenese zodpovědnost. Redakce si vyhrazuje právo smazat příspěvek nebo obrázek, který obsahuje vulgární výrazy či fotografie, urážky nebo jinak odporuje dobrým mravům a zákonům ČR. Odstraněny budou opakovaně vkládané vzkazy, stejně jako odkazy, které se netýkají tématu nebo obsahují neplacenou reklamu.

Zdarma produkt k testování!

Staň se testerkou!

Reklama

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat