Komentáře k článku

Anna 19.09.2019

Ahoj chtela bych se zeptat jake vitamin yvam doporucila lekarka v tehotenstvi? diky

Jana Anna 23.09.2019

Ahojky a mas neco na doporuceni od lekarky treba? :) Nejake latky nebo na neco takhle nejsi alergicka nebo nemela jsi nejakou reakci?

Anna Jana 24.09.2019

Nene nemam na nic alergii melo by mi vsechno vyhovovat, tak pokud budete tak hodna a neco mi sem hodite tak se na to urcite podivam. Dekuji moc

Jana Anna 26.09.2019

Muzete se kouknout na superfolin :-) neboli chytre miminko :-)

Anna Jana 27.09.2019

JE tohle ono prosim? :https://www.chytre-miminko.cz/produkty/chytre-miminko-superfolin-2/

Jana Anna 30.09.2019

Ano je to ono. :-)urcite kdyz si prectete vice informaci tak porozumite ze je to super.

Olivie 13.01.2019

Já užívala vitamíny pro těhotné u všech třech těhotenství. Všechna byla bez problémů a já jsem byla také zdravá a nic závažného jsem v tom období nemusela řešit. Teď máme tři zdravé děti.

konatovka 04.08.2018

Během těhotenství jsem musela brát léky proti zvracení, která u mě trvalo až do porodu, je tomu již přes 40 let. Také jsem byla po porodu hubená.:-O

Kristyna04 02.08.2018

Během těhotenství jsem se je snažila brát, když jsem nezapomněla :-D a teď ještě dobírám ;-)

helus 02.08.2018

V těhotenství jsem jedla více ovoce a zeleniny.

Před prvním těhotenstvím jsem užívala vitamíny vhodné před otěhotněním, které mi doporučili v lékárně... První těhotenství skončilo v 6tt.. tabletky jsem zobala dál, ale půl roku a nic... Po vysazení jsem do měsíce otěhotněla a pak brala jen kyselinu listovou. ... Podle mě je lepší upravit si jídelníček a pít bylinky než do sebe cpat vitamíny. Já pila kontryhel v prvním trimestru.

Podmínky a pravidla pro vkládání příspěvků. Diskusní příspěvky vyjadřují názor jejich pisatelů a redakce za ně nenese zodpovědnost. Redakce si vyhrazuje právo smazat příspěvek nebo obrázek, který obsahuje vulgární výrazy či fotografie, urážky nebo jinak odporuje dobrým mravům a zákonům ČR. Odstraněny budou opakovaně vkládané vzkazy, stejně jako odkazy, které se netýkají tématu nebo obsahují neplacenou reklamu.

Zdarma produkt k testování!

Staň se testerkou!

Reklama

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat