Komentáře k článku

Jan Acher 29.04.2020

Myslím, že je to úplně jedno, kdo je s dětmi sám. Úvaha, kdo to má horší je scestná. V práci, kterou dělám, mají muži i ženy totožný příjem, záleží pouze na počtu odpracovaných hodin. Obtížné mohou být jen okolnosti. Jsem otec samoživitel, mám tři děti, které po odchodu partnerky za novou láskou zůstaly se mnou, protože se tak samy rozhodly a soud to akceptoval (tehdy 9,14,17), dětem se věnuji naplno, rekonstruuji dům, mám dvě práce a stále si najdu čas i na osobní růst a koníčky. Přesto, že si nemůžeme vyskakovat a je řada věcí, které si nemůžeme dovolit, nemohu si stěžovat a je nám spolu dobře.

xxkouckaxx 17.09.2018

to je ale pitomina , ale :-pmožná jsou tátové v Kanadě míň schopní a odolní než ti naši

helus 16.09.2018

Určitě otcové samoživitelé to mají složitější než matky samoživitelky.

aster helus 17.09.2018

A v čem to mají složitější? Práci mají obvykle lépe placenou a okolí je často obdivuje a podporuje - hlavně ženské...:-P

Podmínky a pravidla pro vkládání příspěvků. Diskusní příspěvky vyjadřují názor jejich pisatelů a redakce za ně nenese zodpovědnost. Redakce si vyhrazuje právo smazat příspěvek nebo obrázek, který obsahuje vulgární výrazy či fotografie, urážky nebo jinak odporuje dobrým mravům a zákonům ČR. Odstraněny budou opakovaně vkládané vzkazy, stejně jako odkazy, které se netýkají tématu nebo obsahují neplacenou reklamu.

Zdarma produkt k testování!

Staň se testerkou!

Reklama

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat