Komentáře k článku

Alena 27.09.2018

Můj syn se narodil se stenosou konečníku a když jsem v porodnici tvrdila, že není v pořádku a nevyprazdňuje se správně, byla jsem označena za hysterku. Šest týdnů jsem stále obtěžovala různé lékař, až jsme skončili v motolské nemocnici, okamžitě operace, proveden vývod střeva a následně pak dva další operační zásahy. Lehko se říká "nenechte se odbýt" když lékaři se chovají jako nadlidi a dělají z vás blbce a zbytečného potížistu

Jana 25.09.2018

Pri akutnim cisari, malemu rizli od oboci pod oko - na kraji. Nechci domyslet, jak by to dopadlo, kdyby zajeli trochu hloubeji. A to mi k tomu nikdo nic nerekl.

Lucka Jana 26.09.2018

Cožeee? *21* no tak to byl fakt "expert" teda! :( Chudáček malej :(

helus 25.09.2018

Kamarádky holčička se narodila se zlomenou klíční kostí.

vivi11 25.09.2018

nic takového jsem neřešila

glady 25.09.2018

naštěstí jsem nic takového nemusela řešit

Kristyna04 25.09.2018

Naše miminko mělo zlomenou klíční kost, ale lékaři to řešili jenom kontrolováním

Podmínky a pravidla pro vkládání příspěvků. Diskusní příspěvky vyjadřují názor jejich pisatelů a redakce za ně nenese zodpovědnost. Redakce si vyhrazuje právo smazat příspěvek nebo obrázek, který obsahuje vulgární výrazy či fotografie, urážky nebo jinak odporuje dobrým mravům a zákonům ČR. Odstraněny budou opakovaně vkládané vzkazy, stejně jako odkazy, které se netýkají tématu nebo obsahují neplacenou reklamu.

Zdarma produkt k testování!

Staň se testerkou!

Reklama

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat