Komentáře k článku

Klaudie 02.11.2019

Holky prosím byla jste některá v situaci, že jste užívala antidepresiva v době, kdy jste se snažila o miminko? vysadit? nebo až otěhotním?

Markéta Klaudie 04.11.2019

Než jsem se s přítelem začala snažit o dítě, tak jsem si zašla za doktorkou, která mi antidepresiva nahradila za přírodní prášky, které také uklidňují, a já jsem se beze strachu mohla začít o dítě snažit.

Kaludie Markéta 07.11.2019

Za které prášky vám doktorka nahradila antidepresiva? a jak jste se cítila, když jste prošla touto změnou? a ty přírodní miminku nevadí?

Alena 14.04.2019

Holky, když jsem zjistila, že jsem těhotná, tak je vhodné, abych dál brala vitamíny, jaké jsem brala, když jsem těhotná nebyla?

Martina Alena 18.04.2019

Není dobré brát zbytečně moc vitamínů, které zbytečně zatěžují tělo, já jsem byla hned jak jsem to zjistila u doktorky, a ta mi poradila, které vitamíny jsou opravdu vhodné pro těhotné.

Alena Martina 21.04.2019

A které vitamíny jsou tedy opravdu vhodné pro těhotné?

Martina Alena 23.04.2019

Doktorka mi doporučila pro těhotné a kojící matky vitamíny https://www.lekarna.cz/ogestan-matka-a-dite-cps-30/

konatovka 11.11.2018

Byla jsem tak moc šťastná, že jsem těhotná, tak jsem manžela objímala a padaly mi slzy štěstí.<3

DeeDee 10.11.2018

Hezké nápady. Ale tyhle překvapení jsou použitelná jen v případě, že dítě čekáte s někým, o kom jste si jistá, že o to dítě stojí. Pokud se po dvou měsících vztahu stane nehoda a vy ani nevíte, jestli ten muž vůbec chce mít děti (případně zda je chce mít s vámi), s nejvyšší pravděpodobností překvapení v podobě kuponu na miminko atd. dopadne katastrofálně. Přece jen nikdo nechystá takové překvapení, aby dostal negativní reakci...

ovace 06.11.2018

krásné tipy

helus 06.11.2018

Manželovi jsem řekla že jsem těhotná u večeře.

Podmínky a pravidla pro vkládání příspěvků. Diskusní příspěvky vyjadřují názor jejich pisatelů a redakce za ně nenese zodpovědnost. Redakce si vyhrazuje právo smazat příspěvek nebo obrázek, který obsahuje vulgární výrazy či fotografie, urážky nebo jinak odporuje dobrým mravům a zákonům ČR. Odstraněny budou opakovaně vkládané vzkazy, stejně jako odkazy, které se netýkají tématu nebo obsahují neplacenou reklamu.

Zdarma produkt k testování!

Staň se testerkou!

Reklama

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat