Jak partnerovi originálně oznámit, že jste těhotná

Jedna z nejzábavnějších fází těhotenství? Oznamování této skutečnosti! První osoba, které tuto novinku chcete říct, je pochopitelně partner. Hledáte nějaký kreativní způsob! Vybírat můžete z několika možností!

Zatímco jedna skupina žen svým partnerům jednoduše a věcně oznámí, že je na cestě miminko, ta druhá podobnou informaci nechce zveřejnit „jen tak“. Patříte k té vynalézavější? Pak se vám budou líbit následující nápady!

Dárek

Jedním z nejlepších a nejjednodušších způsobů, jak obeznámit svého partnera s novou skutečností, je dárek. Většina žen uvaří něco dobrého, nebo zajistí stůl v oblíbené restauraci, a při vhodném okamžiku předá svému partnerovi balíček. V něm jsou malé botičky, dudlík nebo třeba bryndáček. Osvědčuje se i pozitivní těhotenský test. Slov netřeba.

Překvapení v potravinách

Sušenky, dorty a další cukrovinky se dají přizpůsobit tak, aby v sobě ukryly malý vzkaz typu: Budeš tatínkem! Je však třeba na něco takového partnera předem upozornit. Všechny ty scénky z filmů, kdy někdo něco nechtěně spolkl, nelžou!

Video nebo prezentace

Najděte své oblíbené fotky vás a vašeho partnera. Vyberte ty z první schůzky nebo premiérově oslavených narozenin, dále se hodí snímky z dovolené. Vytvořte video nebo prezentaci a na konci svého díla se zmiňte o svém těhotenství. Nejlepší je, že svůj výtvor můžete sdílet s ostatními, čímž se takhle vzpomínka udrží navždy.

Speciální kostým pro starší dítě

Těhotné maminky, které již doma jedno dítko mají, mohou zvážit i další variantu. Oblečte starší dítě do vlastnoručně popsané košile či šatů, na kterých je uvedeno: Velký bratr (velká sestra). V závislosti na tom, jak je vaše dítě staré, jej požádejte i o slovní předání vzkazu.

Názorná ukázka velikosti

Na dlaň si položte hrášek a jděte za svým partnerem s tím, že mu musíte něco říct. Předejte mu úžasný dar-nedar a přidejte komentář, jak je skvělé, že vaše dítě je (či ještě nedávno bylo) právě takhle veliké.

Hra se slovíčky

Milujete hru Scrabble? Přemluvte partnera, že si ji jeden večer zahrajete. Zprávu o těhotenství „vypište“ na hrací desku.

Osobní kupon

Vytvoření osobního kuponu nikdy nezklame a je vždy perfektní volbou. Použijte tvrdý papír a barevnou pastelku, zbytek už záleží na vaší fantazii. „Kupon na miminko splatný v den narození“. 

Užitečná kniha

Kupte knihu o výchově dětí a vepište do ní poznámku: Prosím, přečti si mě za 9 měsíců.







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Tip na snídani

Více tipů

Jarní snídaně s ředkvičkou

(23 hlasů)

Omeleta s banánem

(13 hlasů)

Hruškové lívanečky

(29 hlasů)

Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Chystá se velice zajímavý týden, bude obzvláště zábavný. Vesmír v tomto týdnu umožní vyšší stupeň nezávislosti, sebedůvěry a odvahy, které jsou základními vlastnostmi Beranů.Na pracovišti může být ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

1 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
7 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat