Komentáře k článku

Katka 28.11.2018

To se přenáší výchovou, všichni nadáváme na muslimy ale na rozdíl od nás umí svoje děti vychovat k obrazu svému. My jen nadáváme jaká je doba, že z dětí rostou parchanti, ale kdo z nich ty parchanty děla? Celá společnost která na děti sere!!!!! Muslimové se natolik snaží že dokážou dítěti vnutit i to že Bůh chce oběti a věří tomu. My dokazujeme pouze to, že demokracie sere na děti a je všem u prdele šikana na školách která rapidně narůstá a neumíme si s tím poradit.!!!!! Neumíme si poradit s dětmi !!!!!!! Jsme jim pro smích, a podle toho se i muslimové k nám chovají.

Tomáš 28.11.2018

Nesmysl.

Jarek 28.11.2018

No jo, to je ta genetika. Jen nám se snaží Evropští politici vtloukat do hlavy, že z potomků Islamských teroristů vyrostou lidé jako jsme my a je proto potřebné si je sem tahat po milionech

Viteekk 27.11.2018

Vliv prostředí na spermie se stoci k násilí mužů na ženách. Ony mají ženy nějaké spermie? Myslím, že původní výzkum dokazoval důsledky týrání právě mužů v jejich dětském věku, tj. chlapců. No, článek psala žena, že.

Jarek Viteekk 28.11.2018

Bylo to možná myšleno tak, že syn, který je svědkem násilí jeho otce vůči jeho matce z toho má trauma, které se přenese i na jeho syna (i v případě že sám násilí na ženách provozovat nebude).

Josef 27.11.2018

Svoji dceru bych dal na sebeobranu

helus 27.11.2018

Šílená představa.

xxkouckaxx 27.11.2018

před lety jsem viděla jak ze sebevědomé a inteligentní ženy udělal její manžel přesně takto skoro trosku :-/ naštěstí vše dobře dopadlo , rozvedla se a dnes je spokojená v dalším manželství , ale šrámy na duši určitě zůstaly i když o nich nemluví

glady 27.11.2018

jak tohle jde prokázat, to by mně teda zajímalo

Podmínky a pravidla pro vkládání příspěvků. Diskusní příspěvky vyjadřují názor jejich pisatelů a redakce za ně nenese zodpovědnost. Redakce si vyhrazuje právo smazat příspěvek nebo obrázek, který obsahuje vulgární výrazy či fotografie, urážky nebo jinak odporuje dobrým mravům a zákonům ČR. Odstraněny budou opakovaně vkládané vzkazy, stejně jako odkazy, které se netýkají tématu nebo obsahují neplacenou reklamu.

Zdarma produkt k testování!

Staň se testerkou!

Reklama

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat