Komentáře k článku

ovace 16.10.2018

vždy se do školky těší

flanér 14.10.2018

První slovo, co mě napadlo, stejně jako předchozího komentujícího, KRAVINA. Ano, školkové děti se učí být členem stáda, nevyčnívat. A že nemají problémy s chováním? Ranaři a ti, co slabší šikanují, jsou téměř bez výjimky školkové děti, protože už od mala musí "mít lokty" a obětí je nejčastěji právě dítě méně kolektivní. Fuj, to je hnusné slovo "kolektiv". A proč se tedy každé druhé manželství rozvádí, když jsou od mala děti naučené vycházet s druhým? A ano, jsou děti, které se do školky těší, jsou rádi ve stádu, a děti, které mají osobnost, chtějí přemýšlet a jít svou cestou. Prostě stejná nalejvárna, jako za komoušů, jen tehdy nebyla školka skutečně povinná, jak se to traduje.

Michal Horníček 13.10.2018

Plně souhlasím s článkem. Z děťátka se stane ve školce krásně tvárný materiál pro další formování na základní škole. Jelikož jiná forma sociální interakce mezi dětmi než ve školce, samozřejmě NEEXSITUJE.

david 13.10.2018

celý ten článek a hlavně ten "výzkum", je totální kravina..., je to celé o tom,že tzv. školkové děti již mají "naprogramováno" jak se mají chovat... co nejméně vyčnívat, nevyjadřovat svůj názor- tím totiž porušují tu ustálenou pozici učitele- nejchytřejšího, my jsme syna naštěstí do škoky dávat nemuseli, ikdyž nám to bylo neustále okolím omíláno, dnes chodí do třetí třídy, škola ho baví,nosí samé jedničky a je dětem ve třídě dáván za vzor,svým chováním jak ve třídě tak k ostatním dětem. pokud my rodiče, uděláme dětem od začátku milující prostředí plné lásky a porozumění, pak bude mít snažší a lepší život a to ve školce až na pár vyjímek nezíská

aster david 13.10.2018

Máte příliš jednostranný pohled - nejsou všechny děti stejné, některé potřebují v raném věku kamarády - vrstevníky více, než jiné. To, že vaše dítě má samé jedničky ve třetí třídě, není nic zvláštního - s tím se chlubte, až bude mít samé jedničky ve třeťáku na střední nebo na vysoké - anebo až bude na střední úspěšným řešitelem nějaké olympiády aspoň na úrovni kraje - nejlépe matematické nebo fyzikální - ale v tom tito jedničkáři většinou moc úspěšní nebývají...*17*

Kristyna04 13.10.2018

Školka nás teprve čeká :-)

Siraellen 13.10.2018

děti se vždy těší do školky

flanér Siraellen 14.10.2018

To, že jste se těšila vy. protože si vás asi doma nikdo nevšímal, a vy svých dětí taky ne, neznamená, že se děti VŽDY, je mnoho takových, pro které vzpomínka na jesle a školku je celoživotním traumatem, právě pro ten nesmyslný dril a spolužáky z problémových rodin, kteří je otravují. Větší dítě už si dokáže spíš s neomalencem poradit, ne tak dvou tří leté slušně vychované dítě.

aster flanér 14.10.2018

Z hlediska věku dítěte si myslím, že je úplně jedno, jestli se musí do nějakého kolektivu začlenit ve čtyřech nebo v šesti letech. Nemyslím si, že dětem tolik uškodí, když se musí naučit respektovat nějaký řád, který doma nemají. Navíc některým dětem vyloženě prospěje, když si včas uvědomí, že nejsou tak geniální, jak jim rodiče doma vtloukají do hlavy :-p A hlavně - jak chcete řešit to, že oba rodiče musí do práce a prarodiče také dosud pracují - kam ty děti dáte? Ne vždy stačí jeden plat na uživení rodiny.

helus 13.10.2018

Moje děti chodily do školky.Hodně věcí se tam naučily.

Podmínky a pravidla pro vkládání příspěvků. Diskusní příspěvky vyjadřují názor jejich pisatelů a redakce za ně nenese zodpovědnost. Redakce si vyhrazuje právo smazat příspěvek nebo obrázek, který obsahuje vulgární výrazy či fotografie, urážky nebo jinak odporuje dobrým mravům a zákonům ČR. Odstraněny budou opakovaně vkládané vzkazy, stejně jako odkazy, které se netýkají tématu nebo obsahují neplacenou reklamu.

Zdarma produkt k testování!

Staň se testerkou!

Reklama

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat