Komentáře k článku

Iva 19.12.2018

Tak nevím, já jsem tlustá a moje dcera je vychrtlá. Mimochodem moje mamka byla štíhlá. Zase jsem mimo.

Tama Ris 19.12.2018

Nó, já když vidím ty obtloustlé maminy s obtloustlými potomky, tak si říkám, chudáci děti, takhle si je vykrmovat jako ježibaba Jeníčka. Když mlsá matka, zákonitě dá i svému dítěti, vždyť, co by to přece bylo za matku, kdyby mu dokázala odepřít, když to nedokáže ani sobě? Něco na tom bude. Ne vždy, ale většinou. Asi se mají dobře.

nea 18.12.2018

No to se mi vůbec nezdá.

Emm 17.12.2018

Tak ono je to celkem logicky, kdyz se o pripravu jidla a tim padem i o stravovani deti staraji predevsim zeny. ;*(

xxkouckaxx 17.12.2018

blbost - já jsem hóóódně dobře rostlá a dcerka je jak reklama na hlad XD

Miri xxkouckaxx 18.12.2018

To zase neni kam strkat penize? Pochybne vyzkumy! U nas doma to bylo presne naopak - mamka kolem 80 kg, my s tatkou jako nudlicky ( ale doslova, ; v 1. tride jsem vazila 16 kg ). A dcerka se mi zase vyvedla s docela "normalni" vahou. Takze to asi bude nejak jinak, nez nam zde "vyzkumnici" predkladaji.

Eva Miri 19.12.2018

Někde jsem četla, že geny se dědí ob jednu generaci, takže možná na tom něco bude. Moje děti (obě, dcera i syn) jsou spíš do manželovy rodiny, takže i když já jsem tloustla, obě děti zůstávaly hubené a jsou dodnes, i když už přesáhly obě 30.tku. Zato vnučka, o které říkají od malička, že je celá já, to asi odnese a bude mít také problémy s váhou, protože stejně jako já strašně ráda mlsá. A vysloveně hubená také není. No i když vlastně i moji rodiče byli oba silnější postavy, takže v tom ta teorie obgenerační nějak pokulhává.

helus 17.12.2018

Proč by za to měly vinu jen matky?Děti jsem neomezovala,a nebyly obézní.

Podmínky a pravidla pro vkládání příspěvků. Diskusní příspěvky vyjadřují názor jejich pisatelů a redakce za ně nenese zodpovědnost. Redakce si vyhrazuje právo smazat příspěvek nebo obrázek, který obsahuje vulgární výrazy či fotografie, urážky nebo jinak odporuje dobrým mravům a zákonům ČR. Odstraněny budou opakovaně vkládané vzkazy, stejně jako odkazy, které se netýkají tématu nebo obsahují neplacenou reklamu.

Zdarma produkt k testování!

Staň se testerkou!

Reklama

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat