Komentáře k článku

Lenka 10.04.2019

Holky potřebovala bych radu, musím jít na porod císařským řezem, bohužel, zajímalo by mne, zda po porodu budu moci kojit, když budu brát analgetika?

Evka Lenka 12.04.2019

Já abych mohla po porodu kojit, tak jsem si objednala před porodem pumpičku s analgetikem, která mi ho pumpovala přes katetr přímo do rány, takže se nedostane do mléka.

Lenka Evka 15.04.2019

Kolik jste za takovou pumpičku zaplatila? bylo to drahé? a co musím udělat pro to, abych ji mohla mít také?

Evka Lenka 16.04.2019

Za pumpičku jsem zaplatila 4 tisíce korun, musela jsem tam jít před operací, v lékárně mi říkala, že ji doručí do 24 hodin přímo do nemocnice.

ovace 30.03.2019

pouze některé druhy

termit 29.03.2019

A to já zase věřím, ať už to "vědci" zdůvodní jak chtějí. V obou těhotenství byla zelenina a ovoce na kila v mém každodenním jídelníčku, jíme to celá rodina stále, a obě děti si mnohem radši dají okurku nebo rajčátko než sušenky, čokoládu atd. Zelenina se u nás ani neohřeje, zato sladkosti vyhazuji po pár měsících od otevření navlhlé a netknuté. Ale je otázkou, jestli děti jen kopírují rodiče, nebo jsou na to nastavené už od embria;-)

aster termit 29.03.2019

A není to spíš tím, že máte jako rodina takto nastavené stravovací návyky, takže to vaše děti přijímají odmala jako samozřejmost? To mi přijde mnohem logičtější.

helus 29.03.2019

Zase nějaký nesmysl.Takovým věcem nevěřím.

aster 29.03.2019

Tentokrát autoři z Francie, aha :-P to se mi zdá dost přitažené za vlasy - ovlivnit chuť mateřského mléka při kojení = realita, ale ovlivnit něco podobného přes placentu *10* přes placentu je plod vyživován, vylučuje se část odpadních látek, hormony atd. ale chutě? Sice od cca 12. týdne má plod chuťové buňky už vyvinuté a polyká plodovou vodu - ledaže by se ty chutě nějak přenášely do plodové vody...*3*

tra 29.03.2019

Tak tuhle domněnku naprosto popírám. Mamka se může ovoce a zeleniny "užrat" a vždycky to tak měla... a já to od dětství nenáviděla, hlavně to ovoce. A bohužel mi to zůstalo i v dospělosti - ovoce a zelenina (když nepočítám lesní plody a pak ovoce sušené např. na placky, nebo zeleninové chipsy ze sušičky, lehce okořeněné) mi nikdy nechutnaly, jím je jen proto, že vím, že bych měla. Ale snad nikdy z toho nemám potěšení. Pěkně mě to štve, ale co už. Prostě paprika je jen povinný přídavek k dobrému obloženému talíři plnému kvalitního sýra a šunky. :)

Trémon 28.03.2019

Zkuste „ schovat “ brokolici nebo kapustu do bramborové kaše. Děti nejsou slepé, bude to vypadat jinak než jejich oblíbená kaše. To jsou zase rady. Rodiče musí být příkladem, když děti slyší to nejím, to nejím, dělají to také. Syn neměl se zeleninou potíže, samozřejmě měl raději mrkev, hrášek a sladší druhy, ale snědl i ostatní. Ne, že bych se těch mlsounů zastávala, ale když vidím, co jsou lidé schopní uvařit nebo spíš rozvařit, taky bych neměla chuť.

xxkouckaxx 28.03.2019

no nevím jestli je zrovna tohle pravda

Lida xxkouckaxx 28.03.2019

Myslím, že není. Jedla jsem a jím celkem dost zeleniny. Stejně otec a prarodiče. Mí synové ji snesli tak v polévce, ale něco nechávali na talíři vždy. Až později si rozumově zdůvodnili zařadit zeleninu do svého jídelníčku. Milují hrášek, fazoli, kukuřici, listový salát, letní zelí, okurek. Snesou papriku, když jí není moc. Růžičková kapusta je neoslovila nikdy, stejně jako brokolice. Ředkvičku jedí jen nastrouhanou a zamíchanou v salátu a rajčete se ani jeden netknou ani v dospělém věku.

Podmínky a pravidla pro vkládání příspěvků. Diskusní příspěvky vyjadřují názor jejich pisatelů a redakce za ně nenese zodpovědnost. Redakce si vyhrazuje právo smazat příspěvek nebo obrázek, který obsahuje vulgární výrazy či fotografie, urážky nebo jinak odporuje dobrým mravům a zákonům ČR. Odstraněny budou opakovaně vkládané vzkazy, stejně jako odkazy, které se netýkají tématu nebo obsahují neplacenou reklamu.

Zdarma produkt k testování!

Staň se testerkou!

Reklama

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat