Komentáře k článku

aaa 28.05.2019

Jako vážně tu radíte, aby ženy, které kojit můžou přestaly a cpaly do dětí UM? Jako proč proboha?

Siraellen 28.05.2019

když to jde, je kojení důležité

ovace 28.05.2019

je to důležité

nea 27.05.2019

Horší je, když žena nemůže kojit ať už je důvod jakýkoli.

xxx 26.05.2019

Jasně že kojení to nejlepší, co můžeme pro své děti udělat. Porodila jsem 4 děti, všechny císařským řezem v rozmezí 19 let. První tři jsem kojit nesměla, brala jsem po porodu silná antibiotika a podvazovali mi prsa, poslední dceru jsem ale kojila 4 měsíce, kdy jsem o mléko přišla ...

Katka 25.05.2019

Proč někdo kdo koji má přecházet na umělý mlíko?! Vím, že je malý procento žen který nemůžou kojit, ale ten článek zní jak propagace umělý výživy. Z prsa se přechází na lžičku, talir a hrnek a ne na lahvičku. A anketa kojit, nebo nekojit...o co tady jde?

aster Katka 26.05.2019

Záleží na tom, kdy přestanete kojit - mně se stalo, že jsem přišla o mléko naráz, když měl první syn 3 měsíce a přechod na lžičku a hrnek ještě nebyl možný.

Podmínky a pravidla pro vkládání příspěvků. Diskusní příspěvky vyjadřují názor jejich pisatelů a redakce za ně nenese zodpovědnost. Redakce si vyhrazuje právo smazat příspěvek nebo obrázek, který obsahuje vulgární výrazy či fotografie, urážky nebo jinak odporuje dobrým mravům a zákonům ČR. Odstraněny budou opakovaně vkládané vzkazy, stejně jako odkazy, které se netýkají tématu nebo obsahují neplacenou reklamu.

Zdarma produkt k testování!

Staň se testerkou!

Reklama

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat