Komentáře k článku

Siraellen 14.06.2021

Není to snadné

Mauricie 12.06.2021

Ono záleží na podmínkách. Ne každé dítě má školu "za rohem", ne každé je dostatečně samostatné, a každý rodič také nemusí mít možnosti doprovázet každý den dítě do/ze školy. Náš syn chodil sám ani ne po týdnu, a to dojížděl do sousedního města. Stejně jako všechny ostatní děti od nás i okolích vesnic. Ty první dny jsme s ním jezdili autobusem, aby si na to "zvykl" a pak už nám sám řekl, že chce jezdit sám, asi se před ostatními za doprovod styděl. A ze školy je na autobus vodila asistentka.

xxkouckaxx 11.06.2021

u nás na vesnici děti chodí sami běžně

Tonny Montana 11.06.2021

U ženský s cizím dítětem jste stejně až na druhém místě,protože mateřská láska je víc.Ten co si to udělal se k tomu nehlásí a je vysmátej a nemá žádný starosti.A ještě poslouchat od tchýně jak všechno dělám špatně.Dítě nikdy ,nikdy,nikdy ani svoje. dítě je jenom na obtíž a nepřináší žádnou radost .Jenom stres a starosti.Dnešní děti jsou hrozný!!!!!

Tonny Montana 11.06.2021

Já jsem mazal 3 km do školy od 1. třídy sám po pěkně nebezpečné trase .Zato teď jsem musel cizího neposlušného haranta vodit až do 2 .třídy za ručičku.Už nikdy více ženskou s dítětem. Nikdy ,nikdy ,nikdy i za cenu že budu do smrti sám!!!

Podmínky a pravidla pro vkládání příspěvků. Diskusní příspěvky vyjadřují názor jejich pisatelů a redakce za ně nenese zodpovědnost. Redakce si vyhrazuje právo smazat příspěvek nebo obrázek, který obsahuje vulgární výrazy či fotografie, urážky nebo jinak odporuje dobrým mravům a zákonům ČR. Odstraněny budou opakovaně vkládané vzkazy, stejně jako odkazy, které se netýkají tématu nebo obsahují neplacenou reklamu.

Zdarma produkt k testování!

Staň se testerkou!

Reklama

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat