Komentáře k článku

sofie 01.10.2019

Nutit určitě nebudeme,dcera zatím ráda zpívá,tak uvidíme jestli něco bude :) Partner byl nucen hrát na klavír několik let,nebavilo ho to a nic si prý nepamatuje..Sám nechce děti do ničeho nutit

ovace 14.09.2019

nikoho do ničeho nenutím

ovace 14.09.2019

nikoho do ničeho nenutím

Naše dcera je hudebně nadaná, ale nechce chodit do žádného kroužku. Je to škoda, ale nechci ji nutit, třeba na to přijde sama.

aster JankaSklenka 10.09.2019

Nedivte se - pokud je hudebně nadaná a kroužek vede někdo, kdo postrádá hudební sluch, může to být pro vaši dceru utrpení. Nechte tomu volný průběh - je dost možné, že si časem zvolí sama.

helus 09.09.2019

Děti jsem nikdy do ničeho nenutila.

Pokud jsou děti podporovány rodinou, ta je muzikálně nadaná, dítě se obvykle přidá. Ale nutit nemá smysl.

aster 09.09.2019

Autorko, je strašná škoda, že vy jste evidentně na nic nehrála XDXDXD

glady 09.09.2019

dítě hlavně do ničeho nenutit

nea 09.09.2019

Nejdříve je potřeba zjistit, zda to dítě má hudební sluch nebo hluch.

Jura 09.09.2019

Chce to rozumný přístup ke všem aktivitám jako hudba, sport atd. Pokud dítě samo projeví zájem je to ok. Pokud o to stojí rodiče beru jako rozumnou možnost dítěti tu aktivitu ukázat, seznámit ho s tím co to obnáší a ať to zkusí. Pokud o to nestojí a přesto ho rodiče nutí je to na nic.

aster Jura 09.09.2019

Suverénně nejhorší je, když dítě nemá hudební sluch a chce za každou cenu na něco hrát - k tomu přičtěte ambiciózní rodiče (rovněž bez hudebního sluchu), kteří v tom dítě ještě podporují a věřte, že rychle pochopíte vraždy v amoku - hlavně v létě ;*(

Jura aster 11.09.2019

Moje 4letá dcerka ráda zpívá, talent zdědila po mně, jízda autem obvykle začíná slovy: tatínku já ti budu cestou zpívat aby se ti dobře řídilo, věřte mi že vím o čem píšete.

aster Jura 12.09.2019

Věřím - my máme v sousedství holčičku, která s obrovským nadšením a požehnáním rodičů falešně piští na zobcovku - a celé léto venku na terase...je to fakt síla.

Podmínky a pravidla pro vkládání příspěvků. Diskusní příspěvky vyjadřují názor jejich pisatelů a redakce za ně nenese zodpovědnost. Redakce si vyhrazuje právo smazat příspěvek nebo obrázek, který obsahuje vulgární výrazy či fotografie, urážky nebo jinak odporuje dobrým mravům a zákonům ČR. Odstraněny budou opakovaně vkládané vzkazy, stejně jako odkazy, které se netýkají tématu nebo obsahují neplacenou reklamu.

Zdarma produkt k testování!

Staň se testerkou!

Reklama

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat