Komentáře k článku

Petr 24.11.2019

Naprosto nesmyslný článek, horečka u dítěte do 39 až 39,5 je naprosto normální, spíš dítěti uškodí ti lékaři, kteří raději hned nasadí antibiotika, či jiné "léky". Pak z toho vznikne generace jako jsme my, problémy se střevy, každý na něco alergický. Nechápu proč pediatr napíše takový článek a straší rodiče.

Míša 24.11.2019

V roce 1978 mému 5ti měsíčnímu synkovi naordinovala dětská lékařka na pohotovosti v Chebu Acylpirin pro děti 3 x 2 tablety!!!! Dala jsem mu jen 1 x 1,5 tbl a byl šílený problém!!! Syn otekl, celý zmodral a další den doktorka nebyla k zastižení, v nemocnici nebylo místo a protože jsem ještě kojila, tak jsem ho měla doma, celé 3 týdny se z toho dostával. Po čase, když jsme se stěhovali, žádali jsme o jeho papíry od dětské lékařky a bylo "zajímavé", že zápisy do synových 2 let úplně chyběly!!! Nikdy více acylpirin nesměl užívat, bylo velké štěstí, že se z toho dostal.Bohužel to mělo určitě vliv na střeva, protože v 18 letech onemconěl Crohnovou chorobou!!! I tak se léčilo....

Siraellen 24.11.2019

použvám bylinky

ovace 24.11.2019

používáme zábaly a bylinky

ovace 24.11.2019

používáme zábaly a bylinky

nea 24.11.2019

Vždy když je horečka tak je něco špatně a musí se konat, zvlášť u dětí.

Podmínky a pravidla pro vkládání příspěvků. Diskusní příspěvky vyjadřují názor jejich pisatelů a redakce za ně nenese zodpovědnost. Redakce si vyhrazuje právo smazat příspěvek nebo obrázek, který obsahuje vulgární výrazy či fotografie, urážky nebo jinak odporuje dobrým mravům a zákonům ČR. Odstraněny budou opakovaně vkládané vzkazy, stejně jako odkazy, které se netýkají tématu nebo obsahují neplacenou reklamu.

Zdarma produkt k testování!

Staň se testerkou!

Reklama

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat