Komentáře k článku

ovace 16.01.2020

jen nepatrně

aster ovace 16.01.2020

Mohl byste se někdy vyjádřit normálně - jako chlap - když už lezete na tyto slepičí stránky >:(

nea 14.01.2020

vnučka je ještě malá na to, aby měla jasno

Jura 13.01.2020

Aktuální stav: holka chce být máma (chválihodné) kluk chce stavět domečky z Lega (stavění z Lega jako práce opravdu existuje).

aster Jura 13.01.2020

Syn dostal v 10 letech od dědy pájku a nám začalo peklo - první výtvor bylo jakési obrovské pavoukárium z petflašek - choval v něm dva křižáky a chytal jim mouchy. Vyráběl to asi týden a ten smrad... ;*( o rok později byl jeho pokoj plný odporů, rezistorů, integráčů a další havěti (tím ho zásoboval děda) a víte, jak je fajn šlápnout bosou nohou na integráč? :-P dneska (mimo jiné) skládá a opravuje počítače a podobné mašinky - nás se neptal, vždycky měl jasno, co chce dělat.

Jura aster 14.01.2020

Integráč nemohu posoudit, ale kostku Lega ano a asi s tím má zkušenost mnoho rodičů, nejlepší je když mají děti v pokojíčku ten koberec jak jsou na něm silnice, farmy, kravičky, atd. Po vánocích je doma njaká stavebnice co obsahuje jehlany, to je "super".

aster Jura 16.01.2020

My jsme měli chevu - je to podobné jako lego, jen o něco málo větší a ne tak specifikované - pravda, šlápnout na to - taky žádná výhra *4*

helus 13.01.2020

Syn vždy chtěl být pilotem.Ale ty známky.Nakonec se vyučil .

Podmínky a pravidla pro vkládání příspěvků. Diskusní příspěvky vyjadřují názor jejich pisatelů a redakce za ně nenese zodpovědnost. Redakce si vyhrazuje právo smazat příspěvek nebo obrázek, který obsahuje vulgární výrazy či fotografie, urážky nebo jinak odporuje dobrým mravům a zákonům ČR. Odstraněny budou opakovaně vkládané vzkazy, stejně jako odkazy, které se netýkají tématu nebo obsahují neplacenou reklamu.

Zdarma produkt k testování!

Staň se testerkou!

Reklama

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat