Komentáře k článku

Siraellen 30.12.2019

u nás se nesportuje

ovace 30.12.2019

děti o to nemají zájem

Věra 30.12.2019

Proboha osobo, vždyť obézní nejste, v dospívání jste nebyla, ale té inteligence jste taky nepobrala. Přečtěte si, co jste napsala v úvodu, jste schopná pochopit tu blbost? To se stejně netýká jen tohoto článku, Vy se tím vyznačujete. Jste něco podobného co nějaký pisálek Štěpán, co otravuje u zahrádkářů a na financích. Nechápu, že to někdo platí a nekontroluje. Snižujete úroveň tohoto webu.

aster Věra 30.12.2019

Jo, ten Štěpán by sem se svými "kidy" skvěle zapadl - na každou konstruktivní kritiku odpovídá (pokud odpoví) tím, že jsou "hobby magazín" - což je sice pravda, ale to ho neopravňuje k psaní nesmyslů - tady pro tuto rubriku platí totéž.

helus 29.12.2019

Když děti byly malé,velmi rádi sportovaly.

jana kratochvílová 28.12.2019

tlusta byvala štihla dvaroky

Ina 28.12.2019

Kdybych kdysi neměla vysloveně tlustou kamarádku, která byla zároveň jedna z nejchytřejších ve třídě, možná bych tomu i věřila. Byla to skvělá holka, pohyblivá, ale holt tlustá. A jako bývalá učitelka musím říci, že děti na zvláštní škole byly většinou spíš menší a podvyživené. Podvyživený mozek - nevyvinutý mozek. Takže jako vždy - všeho s mírou.

aster Ina 29.12.2019

Mluvíte mi z duše - znám několik lidí, kteří jsou od dětství tlustí a mozek mají naprosto v pořádku - a bez problémů vystudovali "výšku"- to spíš znám spoustu magorů(ek), kteří se snaží za každou cenu být štíhlí a v hlavě jim (asi díky tomu) neskutečně hrabe. O čem si s takovými lidmi mám povídat - o tom, jakou zrovna drží dietu? To je fakt "zábavné". P.S. nemám ani nadváhu :-)

aster 28.12.2019

A jaké mají BMI ti zmiňovaní vědci z Vermontu? No jo, nějak je třeba vysvětlit, že děti moc žerou a volný čas tráví v sedě nad mobilem nebo u počítače a ani jedno jim nelze jen tak zabavit, protože bychom ohrožovali jejich lidská práva...:-P

nea 28.12.2019

Takovou pitomost jste zase vyplodila. Opravdu zamyslete se nad sebou pokud to zvládnete.

Mám pocit, že je hraje velkou roli dědičnost.

xxkouckaxx 27.12.2019

naprostá hloupost , že se autor nestydí psát takové nepodložené bláboly

S. xxkouckaxx 27.12.2019

Ne ze bych se zastavala autora, ale vy jste si nevsimla, ze cituje nejakou studii?

aster S. 28.12.2019

Nevidím, že by citovala jakoukoli studii - jen se okrajově zmiňuje o nějaké nespecifikované studii - promiňte, to nemá s citací nic společného. Ovšem v tomto typu článku je to přijatelné - toto není vědecká publikace.

konatovka 27.12.2019

Vůbec nesouhlasím s tímto tvrzením, vyvrací to skutečnost, kterou máme v rodině.:-O

S. konatovka 27.12.2019

Vazena pani, myslite si, ze vy a vase rodina jste mirou vsech veci?

Podmínky a pravidla pro vkládání příspěvků. Diskusní příspěvky vyjadřují názor jejich pisatelů a redakce za ně nenese zodpovědnost. Redakce si vyhrazuje právo smazat příspěvek nebo obrázek, který obsahuje vulgární výrazy či fotografie, urážky nebo jinak odporuje dobrým mravům a zákonům ČR. Odstraněny budou opakovaně vkládané vzkazy, stejně jako odkazy, které se netýkají tématu nebo obsahují neplacenou reklamu.

Zdarma produkt k testování!

Staň se testerkou!

Reklama

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat