Komentáře k článku

Jana 01.01.2020

Jasne. Rano 3 leteho syna obleknu do kombinezy, pak ho odvedu 100 m k autu, tam zatopim a pockam 15 minut az bude teplo, pak ho nejak nadprirozene v aute svleknu a pripoutam. Prijedu ke skolce a asi nejak nadprirozene ho v zavrenem vytopenem aute obleknu do kombinezy. Odvedu do skolky a tam ho svleknu. 😀 Ten kdo to vymyslel asi nema deti a automobil. PS: Z pasu se mi dite nemuze nikdy vysmeknout, pokud ma na hrudniku zapnutou 2. bezpecnostni prezku.

Siraellen 30.12.2019

kvalita je důležiitá

ovace 30.12.2019

na kvalitě by se nemělo šetřit

Jura 29.12.2019

Ráno vzbudit, nasnídat, zuby atd, svléct pyžamo, komplet oblíknout, nahnat do auta, pás dotahuju hodně, děti ví že je to nutnost, pokud se uvolní hlásí to. Dojedu do první školky odpoutat vyhnat jedno převlíct a zanechat, druhé nahnat do auta a připoutat, přejet město, odpoutat, vyhnat, převlíct skočit do auta přejet město a konečně jsem v práci to je klidu! Moc prostoru pro další kreativitu díky otvíračce ve školce a začátku pracovní doby nemám a co pozoruju ostatní rodiče maj to mnozí podobně

jana kratochvílová 29.12.2019

vahy

helus 29.12.2019

Na autosedačce se nemá šetřit.

nea 29.12.2019

tady se na kvalitě nedá šetřit

xxkouckaxx 28.12.2019

když jsem měla holky malé , tak sedačky nebyly

Podmínky a pravidla pro vkládání příspěvků. Diskusní příspěvky vyjadřují názor jejich pisatelů a redakce za ně nenese zodpovědnost. Redakce si vyhrazuje právo smazat příspěvek nebo obrázek, který obsahuje vulgární výrazy či fotografie, urážky nebo jinak odporuje dobrým mravům a zákonům ČR. Odstraněny budou opakovaně vkládané vzkazy, stejně jako odkazy, které se netýkají tématu nebo obsahují neplacenou reklamu.

Zdarma produkt k testování!

Staň se testerkou!

Reklama

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat