Komentáře k článku

Vlad 06.04.2020

Děti jsou obrazem rodičů, potažmo společnosti a systému, v kterém žijí. Bezohledný, egoistický kapitalistický systém nevychová soucitné lidské bytosti.

Honzík Vlad 06.04.2020

Na druhou stranu, proč by měli být soucitní ? Je s nimi někdo soucitný ? Oplatí jim někdo jejich soucit ? Jen otázky, žádné konstatování.

helus 06.04.2020

Vše je jen o výchově.

Honzík helus 06.04.2020

Velmi se pletete. Výchova je samozřejmě důležitá, ale ne podstatná, to by museli žít za zdí po celý život. Důležitější je, co vidí kolem sebe, co jim společnost předkládá a nabízí, z toho si vyberou, výchova to jen doplní.

Martina Honzík 06.04.2020

To se pletete vy Honzíku. Přednost má vždy výchova. Protože i to co vidí jinde jim jde vysvětlit, případně omezit výchovou. Pokud si oni budou mít možnost vybrat, tak by byli sami proti sobě pokud by vybrali něco pro jiné a ne pro sebe. To je důležitou odpovědností rodičů, aby jim nastavili mantinely už od dětství. A postupně s rozvojem rozumových schopností je uvolňovali. Jinak ze svých dětí nechají vyrůst sobecké osoby, které si nakonec nebudou vážit ani těch svých rodičů. Takovým přeji, aby spadli na úplné dno. Pak možná dostanou druhou šanci se zlepšit. Mám dva dospělé syny, kteří oba pracují, jsou šikovní a pomáhají kdykoliv jim řekneme doma i u našich rodičů. Nikdy nezapomenou na naše výročí(narozeniny, svátky, vánoce,atd.). Dělají nám velkou radost. Zato když vidím jak se chovají někteří mladí i ke svým rodičům či prarodičům, tak je mi smutno.

Podmínky a pravidla pro vkládání příspěvků. Diskusní příspěvky vyjadřují názor jejich pisatelů a redakce za ně nenese zodpovědnost. Redakce si vyhrazuje právo smazat příspěvek nebo obrázek, který obsahuje vulgární výrazy či fotografie, urážky nebo jinak odporuje dobrým mravům a zákonům ČR. Odstraněny budou opakovaně vkládané vzkazy, stejně jako odkazy, které se netýkají tématu nebo obsahují neplacenou reklamu.

Zdarma produkt k testování!

Staň se testerkou!

Reklama

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat