Komentáře k článku

helus 18.03.2020

V této době musíme se snažit děti co nejlépe zabavit.

xxkouckaxx 18.03.2020

sstarší dávno z domu , mladší má a tu spíš ukecávám já aspoň na žolíky :-p

Jura 18.03.2020

Děti se nudí, holka přišla na to že se jí líbí žížaly ( na rozdíl od mámy) ale kde je sehnat? Ukázal jsem jí že jsou pod kameny a šel dělat oběd, přinesla mi ukázat množství které dost neodpovídalo tomu kolik je kamenů po dvoře ale njak jsem to neřešil, nakonec ty dva metry chodníku co stihla vykopat jsem stejně chtěl položit znova.

nea 19.03.2020

děti mám už dávno dospělé

Siraellen 19.03.2020

snažím se dětem věnovat

miška4 13.05.2020

Co takhle nějaká kreativní zábava pro děti? Máte nějaké nápady? Hráli jsme už všemožné hry teď když jsou děti doma, tak jsme si říkala, že bysme mohli třeba něco pěkného vyrobit, ale nemám moc nápady...

Mnada 15.05.2020

Taky jsem minulý týden přemýšlela, co bych tak mohla doma s dětma vytvářet a našla jsem stránku https://eshop.thinkcreative.cz/ a zalíbilo se mi tam spoustu nápadů takže jsem objednala několik věcí. Už jsme s dětma vyrobily ozdoby do květináče a zdobily dřevěné krabičky a teď se chystám na vitráže do oken. Mám z toho velkou radost, protože děti se zabavily a já mám pěkně jarně vyzdobený byt :)))

miška4 Mnada 17.05.2020

To zní skvěle, mockrát děkuju za tip, určitě to vyzkouším:-) koukám, že tam mají spoustu věcí tak asi objednám do zásoby, tak velký výběr věcí na tvoření jsem ještě neviděla...

Mnada 18.05.2020

Nemáš vůbec za co, já jsem taky byla ráda, že jsem na tu stránku narazila mají tam fakt super věci :)))

Podmínky a pravidla pro vkládání příspěvků. Diskusní příspěvky vyjadřují názor jejich pisatelů a redakce za ně nenese zodpovědnost. Redakce si vyhrazuje právo smazat příspěvek nebo obrázek, který obsahuje vulgární výrazy či fotografie, urážky nebo jinak odporuje dobrým mravům a zákonům ČR. Odstraněny budou opakovaně vkládané vzkazy, stejně jako odkazy, které se netýkají tématu nebo obsahují neplacenou reklamu.

Zdarma produkt k testování!

Staň se testerkou!

Reklama

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat