Komentáře k článku

nea 29.09.2020

Vždy je to náročné i s podporou příbuzných.

Mutrmatka 29.09.2020

Byla jsem samoživitelka a vychovala jsem tři kluky. Jsem na pyšná , že jsem to vše zvládla a kluci jsou vychovaní dobře. Opravdu je to velký zápřah, ale dá se to. Ovšem potom mě mrzí, když žijí samoživitelky s partnerem a ještě živí a starají se o něj jako samoživitelky, vím je to jeich boj. Ale celkově to pak kazí pohled na samoživitelky.;-)

glady 30.09.2020

zažila jsem to na vlastní kůži, ale zvládli jsme to...

xxkouckaxx 30.09.2020

zažila jsem a přežila jsem

kamila76 30.09.2020

každé období jednou přejde

mieva 30.09.2020

Ted v současné situaci nejde o psychologické akceptování roli samoživitelky, ale spíše o to, zda přídavky byly zabaveny neprávem (což lze ovšem řešit s právníky nejlépe - https://www.cikr.cz/), zda nevyhoděj ze zaměstnání a nezruší se přivýdělek... Jde spíš o psych. vyrovnání s potížemi a vyhledávání pozitiv aspoň v něčem.

Podmínky a pravidla pro vkládání příspěvků. Diskusní příspěvky vyjadřují názor jejich pisatelů a redakce za ně nenese zodpovědnost. Redakce si vyhrazuje právo smazat příspěvek nebo obrázek, který obsahuje vulgární výrazy či fotografie, urážky nebo jinak odporuje dobrým mravům a zákonům ČR. Odstraněny budou opakovaně vkládané vzkazy, stejně jako odkazy, které se netýkají tématu nebo obsahují neplacenou reklamu.

Zdarma produkt k testování!

Staň se testerkou!

Reklama

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat