Společné rodinné filmy pro zahnání podzimní nudy

Jaký program vymyslet svým ratolestem, když počasí nepřeje výletům ani venkovním aktivitám? Pusťte jim Jumanji, Tajný život mazlíčků nebo úžasný snímek Coco. Tyhle filmy přinášejí nejen dávku zábavy, ale i spoustu témat k zamyšlení.

Venku je ošklivo a rozverné děti se doma už pořádně nudí? Uspořádejte velký rodinný filmový maraton! Stačí přichystat popkorn, udělat si pohodlí a pustit snímky, které rozesmějí všechny věkové kategorie. Jaké oddechovky platí za naprostou klasiku?

Jumanji

Je pravda, že film Jumanji nepatří mezi nejnovější, protože své první diváky vtáhl do napínavého děje už v roce 1996, kdy proběhla v kinech jeho premiéra. To mu ale na atraktivitě nikterak neubírá! Příběh plný fantastických scén ukazuje, co všechno se může stát při objevení starobylé exotické hry, která změní nejen život hlavních hrdinů, ale i celé město v naprostou divočinu. Pokud po zhlédnutí prvního dílu ještě nebudete mít dost, doporučujeme i stejně povedené pokračování, jež nese název Jumanji: Další level.

Tajný život mazlíčků

Pro milovníky psů i koček se přímo nabízí animovaná komediální lahůdka Tajný život mazlíčků. V něm naleznete odpověď na otázku, co chlupáči dělají, když jejich páníčkové nejsou doma. Struhující vyprávění začíná ve chvíli, kdy se do jedné poklidné domácnosti nastěhuje čtyřnohé monstrum jménem Baron a převrátí tam všechno vzhůru nohama. Jak to celé dopadne a proč musí zasáhnout smečka dobrých přátel, která opustí své pelíšky a vydá se na dobrodružnou výpravu?

Coco

Podzim se nese ve znamení Dušiček, tedy památky na zesnulé. Jak to celé ale „podat“ dětem? Jednou z možností je animovaný film Coco. Ten pojednává o blízkých, kteří již odešli, přičemž ukazuje na rodinnou soudržnost, důležitost vzpomínek i odkaz předků. Vše je hezky „zabaleno“ do neskutečně dojemného příběhu, který je podkreslen skvělými písničkami, humornými scénami a vtipnými dialogy. Tohle originální dílo zabodovalo nejen u diváků, ale i kritiků, podle kterých jde o nejlepší „animák“ poslední doby. Necháte si ho ujít?







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Tento týden bude obzvláště intenzivní. Řada planet, včetně vašeho vládce Marta, bude fungovat jako katalyzátor pro změny a přináší s sebou jak napětí tak odměny.V oblasti kariéry budou dveře otevřené široko. Nic neskončí přesně tak, jak jste ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

20 Příspěvků
Poslední příspěvek 14:54
9 Příspěvků
Poslední příspěvek 11:09
1 Příspěvků
Poslední příspěvek 10:59

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat