Vánoční dárky přinášející smůlu

Radujete se z toho, že konečně máte všechny vánoční dárky? Tak si raději zkontrolujte, jestli náhodou nepodarujete někoho neštěstím. Existují totiž určité dárky, které podle pověry údajně přinášejí smůlu.

Vánoční dárky přinášejí radost. A to pro obě strany – pro nás, kteří dárky dáváme, nebo pro ty, kterým jsme s láskou zabalené balíčky darovali. Ale věděli jste, že existují určité věci, které byste z pověrčivosti raději darovat neměli? Teď vám asi zatrnulo, že? Nebojte! My vám prozradíme, které to jsou, a jak přesto udělat druhým radost.

Boty

Podle pověry by partner nebo partnerka v nových botách dříve nebo později utekli. Ale upřímně: Která žena by odmítla darované boty, že? Především pokud se jedná o vytoužené lodičky nebo oblíbené tenisky. Kdo si chce být ale jistý, měl by výměnou za darované boty zaplatit kovovou mincí. To údajně útěku zabrání.

Hodinky

Hodinky patří k jedněm z nejoblíbenějších vánočních dárků pro muže, ale i ženy. Je to nadčasový a praktický doplněk. To ale neplatí, pokud věříte pověrám. Pokud se totiž hodinky zastaví, znamená to, že se stane nějaké neštěstí. Jestli přesto chcete hodinky někomu blízkému darovat, vyzkoušejte raději ty (samo)natahovací.

Peněženka

Jednou prázdná – navždy prázdná… Peněženku byste nikdy neměli darovat prázdnou, protože podle pověry v ní žádné peníze nezůstanou. Abyste pověru zlomili, stačí do darované peněženky jednoduše vložit minci nebo malou bankovku.

Perly

Perly jsou krásný dárek a naprostá klasika v doplňcích pro ženy. Proto jsou náhrdelníky, náramky nebo náušnice oblíbený dárek pod stromeček. Ovšem podle pověry se za každou perlou skrývá jedna slza. Vy se tím ale nemusíte nechat zastrašit. Pokud si dotyčná nějaké perly opravdu přeje, pak to budou spíše slzy radosti.







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Chystá se velice zajímavý týden, bude obzvláště zábavný. Vesmír v tomto týdnu umožní vyšší stupeň nezávislosti, sebedůvěry a odvahy, které jsou základními vlastnostmi Beranů.Na pracovišti může být ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

24 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
2 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat