Vánoční tipy na dárky z pohádkových příběhů

Žádné jiné období není s pohádkami spojené tolik, jako Vánoce. Vždyť už pravá vánoční atmosféra je tak trochu jako z pohádky - a přiznejme si, dost vzdálená od našeho reálného života. A možná proto máme vánoční svátky rádi, přestože pro nás znamenají tolik práce navíc. Za rozzářené dětské oči to ale stojí. A právě pro ně budeme dárky vybírat nejpečlivěji - nikdo totiž neprověří kvalitu tak dobře, jako právě děti, které zároveň milují vše pohádkové. Dárky, které znají z pohádkových příběhů na jejích tvářích určitě vyloudí ten krásný šťastný úsměv, se kterým se teprve dostaví to pravé kouzlo Vánoc.

Popelka

Snad nejznámější pohádka na světě, příběh chudé dívky, která se přes noc stává princovou vyvolenou. Popelka v modrých princeznovských šatech je z Disneyho pohádky. Překrásná korunka a prsten i třpytky na šatech vytvářejí dokonalý obraz krásné Popelky.

Panenka bude tou nejlepší kamarádkou pro vaši holčičku, která ji nebude chtít dát z ruky ani při usínání a zažije s ní spoustu dobrodružství, ať již ve svých představách nebo v dětských snech.

Laskavá a přátelská Popelka, kterou ze slavné pohádky všechny holčičky dobře znají, jim může být opravdu dobrým příkladem. Popelka je pracovitá, vynalézavá, chytrá, nevzdává svůj boj s nepřízní osudu, dokáže překonat překážky s úsměvem a dobrou náladou. Může být vhodnou společnicí pro malé slečny, které rády sní pohádkové příběhy se šťastným koncem.

Pro své budoucí přítelkyně má Popelka z kolekce Disney princezny  od Mattela připravený krásný prstýnek s modrým kamínkem, který je sladěný s barvou plesových šatů. Panenka je vhodná od 3 let.

Imaginext Dračí hrad

Příběh o strašlivém drakovi, kterému vzdoruje statečný rytíř Miky se svou družinou se teď může odehrávat přímo v dětských pokojíčcích.

Středověký hrad vybavený světly, zvuky a nejmodernější čipovou technologií „Turn Tech“, díky které hrad rozpozná blížící se útok katapultů, děl, draka či obra, vtáhne do hry každého kluka.

A co víc, hrad lze sestavit do různých podob, v rozpětí od 50 cm až do 105 cm. Při otočení prostředním kotoučem se přestaví do obranného režimu! Uprostřed se vysune dělo s integrovaným odpalovačem disků, sklopí se štíty na ochranu předních oken, zvedne se padací most a středové zdi, aby chránily vnitřek hradu.

To vše podpořené speciálními efekty! Po každém otočení kotoučem na vnějších věžích se zavřou okenice, aby se hrad připravil na útok! Vhodné pro děti od 3 do 8 let.

Barbie zpívající princezna

Příběh o princezně Tori, která si vymění roli s opravdovou popovou hvězdou se stává skutečností. Z princezny v popovou hvězdu se promění zatáhnutím za šňůrku vzadu na její dlouhé třpytící se princeznovské sukni, pod kterou se skrývají trendy minišaty popové hvězdy a funky boty.

Pak se otočí jejími princeznovskými vlasy a Barbie odkryje veselý účes popové hvězdy. Stisknutím náhrdelníku budou panenky od Mattela zpívat česky! Panenka je vhodná od 3 let.

Pirát Jake od Fisher-Price

Ponořit se do světa pirátů, kteří se pokaždé stejně odhodlaně vydávají za skrytými poklady a neúnavně přitom vzdorují zákeřnému kapitánu Hookovi touží každý kluk! Jake se svými kamarády Izzym a Kubíkem pochází ze Země Nezemě a svou skrýš mají na Ostrově pokladů.

K Jakeovi, který po stisknutí pásku umí i mluvit, však nutně patří jeho skvělá loď Bucky, která dětem nabízí spoustu možností.

Nejvíce společné zábavy si děti užijí ve vaně při koupání. Kolekce by však nebyla úplná bez obávaného kapitána Hooka a jeho bitevní lodě, která je vybavena funkčním dělem s dvěma projektily. A protože je loď na kolečkách a při jízdě se houpe, vypadá, jako by plula přímo po moři. Hračky vhodné pro děti od 3 do 8 let.

Rodiče se určitě shodnou na tom, že nic není krásnějšího, než spící či hrající si dítě. S hračkami spojenými s pohádkovými příběhy mají děti možnost zapojit svou představivost a dotvářet si pohádky podle svého. Potom Vám můžou vlastní verze příběhů vyprávět, čímž si budou zlepšovat slovní zásobu. Nezbývá než popřát, abyste měli tentokrát skutečně pohádkovou atmosféru!

Další skvělé hračky najdete na www.mattel-katalog.cz
Kouzelní zpěváčci jsou hitem letošních Vánoc. Postavičky od Fisher-Price, jež připomínají trochu strašidýlka, trochu zvířátka, trochu kouzelné pohádkové bytosti. Vyhrajte jednoho ze tří v naší soutěži!







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

V tomto týdnum budeš velmi aktivní a energický. Mars, tvůj vládce, k tobě pusobí silně a budou tě ovládat silné touhy a ambice. Zaměř se více na své cíle a věnuj se jim zcela vášnivě. Tvůj odhodlání a energie bude silná, takže pok... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

16 Příspěvků
Poslední příspěvek 8:38
6 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
19 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat