Problémové děti slavných celebrit

Vozit své dítě na odvykací kúru? Nebo ho pravidelně vyzvedávat z policejní stanice? Tak o tom slavní vědí svoje. Není právě tohle daň za jejich popularitu a okázalý život?

Asi nikdo nepochybuje o tom, že potomci hollywoodských osobností vyrůstají v luxusu, bohatství i světle zářivých reflektorů. Je to výhoda? Těžká otázka. Dospívání je samo o sobě dost náročné období – a to i bez otravných bulvárních fotografů, kteří číhají na každém kroku. Čí děti se s takovou pozorností nikdy nevyrovnaly, kvůli čemuž propadly drogám a alkoholu?

Robert Downey Jr. byl zřejmě špatným vzorem

Americký herec Robert Downey Jr. si na pracovní úspěchy nemůže stěžovat. Putuje z role do role a snímky, ve kterých se objeví, trhají rekordy sledovanosti. V soukromí to ale až taková paráda není. Jeho syn Indio byl obviněn hned z několika trestných činů, a to v souvislosti s výtržnictvím a držením návykových látek. Náklonnost k drogám, kterou vysvětloval nedostatkem soukromí, ho dostala až do léčebny, kam ho  filmový představitel Sherlocka Holmese osobně odvezl. Chtěl tak předejít nejhoršímu, neboť se v mládí potýkal s úplně stejnými problémy.

Jon Bon Jovi to také neměl jednoduché

Rodičovských peklem si prošel i americký zpěvák Jon Bon Jovi, který s dcerou Stephanie Rose zažil perné chvíle. Mladá slečna se mnohokrát předávkovala těžkými narkotiky i alkoholem, a to už v dobách, kdy studovala uměleckou školu v New Yorku. Frontman známé hudební kapely při jistém televizním rozhovoru přiznal, že šlo o nejtěžší chvíle, které otec vůbec může zažít.

Hulk Hogan se podíval do vězení

I rodina amerického herce a bývalého profesionálního wrestlera Hulka Hogana bývá v centru mediální pozornosti. Kvůli tomu do světa rychle uniklo i to, že jeho syn Nick zavinil v opilosti vážnou dopravní nehodu, kterou musel odčinit téměř ročním vězením. Zranění neutrpěl jenom on, ale i spolujezdec, jemuž náraz do stromu způsobil poškození mozku s trvalými následky.

Zdroje: ninjajournalist.com, wikipedia.org







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Tip na snídani

Více tipů

Omeleta s brokolicí

(26 hlasů)

Kuskus se sušeným mangem

(17 hlasů)

Veselá omeleta s jarní cibulkou

(22 hlasů)

Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Chystá se velice zajímavý týden, bude obzvláště zábavný. Vesmír v tomto týdnu umožní vyšší stupeň nezávislosti, sebedůvěry a odvahy, které jsou základními vlastnostmi Beranů.Na pracovišti může být ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

4 Příspěvků
Poslední příspěvek 1:18
3 Příspěvků
Poslední příspěvek 0:59
8 Příspěvků
Poslední příspěvek 0:50

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat