Komentáře k článku

Siraellen 27.12.2021

Ano, velmi unavená

Elis 26.12.2021

Mám syna 4 roky a dceru 3roky a konečně bych už brala noc, kdy ji budu moc celou prospat bez budíčků od mých neposedů...

Jaja 26.12.2021

Mám 4 puberťáky a nikdy jsme nebyla tak unavená jako teď. Když byly malý tak jsme si to užívala,ale puberta je mazec 😫😲😂😉

Anet 26.12.2021

Já mám 4 roky a druhý 9 měsíců a unavená jsem stále,každý je jiný,někdo potřebuje 7-8 hodin spánku jak já a proto chodím spát s dětma a někdo ho nepotřebuje,já jsem unavená když se zastavím a sednu třeba občas ke kafe když jsem třeba návštěvu k babičce a ta si je na chvíli vezme, ale je to kolotoč ale jinak by jsme se přece nudily😂

Lenka 25.12.2021

Hlavně mě fascinuje hláška, děti už jsou velké, mám dost času sama na sebe. Nikdy jsem nebyla vic unavená a vyčerpaná než teď, když mám doma dvě pubertální děti s touhou po vlastním názoru.

Cella 25.12.2021

Koukám, že těch 66% kteří hlasovali, že jsou vyřízení se sem asi boji napsat. Tak já to odspuntuju. 4 děti dve velké a dvě malé. Holky pohoda, ale s klukama šílený. Perou se, křičí..Do práce chodím odpočívat..domácí práce mi nevadí. Unavená jsem z toho chaosu a hluku.

J. Cella 26.12.2021

Přesně tak! Ten hluk, pletení se pod nohama... A jak se píše níž, paradoxně je to horší, když je doma tatínek, protože se neumí přizpůsobit našemu režimu a rozbíjí nám ho. A pak taky nemoci, kdy se nechodí do školky. Od letošního září tam byl jen párkrát. Ideální by bylo, kdyby tatínek vzal dwti na dvě hodiny ven, já si v rychlosti a a s radostí uklidím, co potřebuji a budu se na ně těšit s úsměvem...

Aňa 25.12.2021

Já tedy mám děti malé dvě a nikdy jsem unavená nebyla, asi jsem divná, ale na vše mám systém a řád od jejich narození a fungují. Když chci čas pro sebe, děti mají také tatínka. Odevzdám mu je po práci jedu na nehty, vrátím se, děti jsou vykoupané , nakrmené, mě udělá večeři. Jaké si to uděláme takové to máme.

Terka 25.12.2021

Z dětí jsem nikdy unavená nebyla. Normálně jsem chodila do práce a když byl člověk rozhýbaný ještě z náročné práce, tak těch pár prkotin doma už mě nijak nepoložilo. Spala jsem max 4 hodiny denně. Asi to člověk ve 20 zvládá líp než ve 40. Neumím si představit teď takový šílený zápřah, že bych běhala kolem mimina a ještě dělala deset hodin denně v práci.

Mamča Terka 25.12.2021

Z dětí jako takových, z péče a programu s nimi, také unavená nebývám, ale nejvíc mě asi vyčerpává jejich hašteření a dohadování, rozsoudit to pokud možno spravedlivě, nezbláznit se z toho a mít ještě energii na nejmenší. Ale pokud byste měla mimino, tak přece nebudete dělat 10 hodin denně - co mateřská, rodičák, kam s miminem pokud byste musela do práce..? Soukromá zařízení pro nejmenší jsou sakra drahá a do státních je dost problém se dostat, mluvím o jeslích.

IF Terka 25.12.2021

Možná každej není geneticky králíček duracell jako vy.

Lenka Terka 25.12.2021

Každej to má jinak. Já jsem v práci neustále mezi lidmi, celé dny na mě někdo mluví. Po návratu domů nechci nic než hodinu dvě klidu. Ani omylem.

Saja 25.12.2021

Unavená matka jsem vždy, když je manžel celý den doma. Nevím, jak je to možné, ale je to jako bych děti vynásobila 10. A to mám děti opravdu malé...:)

Mamča Saja 25.12.2021

Zajímavé, ale mám to podobně - když je manžel celý den doma, nic nejde tak hladce, vázne mi práce a režim dětí a vůbec je dost chaos, jako by mi do všeho házel vidle, i když původně hlásá, jak bude pomáhat:) Děti máme tři a dost malé.

Mazi 25.12.2021

Trochu pritazene za vlasy, ono stačí si to zorganizovat a zapojit ostatní, manžel, prarodiče a pak máte docela pohodičku. A hlavně děti mají mít režim pořadný, pak si odpočinou i rodiče.

Akinom Mazi 25.12.2021

No to je dobra teorie, ale když žádní ostatní ani babičky nejsou a manžel má náročnou práci, takže je na to člověk sám, tak je snadno unavený- a před Vánoci tuplem😁😁

Leo 24.12.2021

já zrovna moc neuklízím. režie Výměny manželek by se z toho zachvěla vzrušením, ale mně je to fuk. bordel je udržován ve snesitelných mezích a já mám jenom dvě ruce a jedny nervy. za vycíděnou domácnost žádná matka metál nedostane. supermatkám zdar!

xxkouckaxx 23.12.2021

tohle neznám , děti jsem měla po 16 letech a obě jsem si neskutečně užívala

Podmínky a pravidla pro vkládání příspěvků. Diskusní příspěvky vyjadřují názor jejich pisatelů a redakce za ně nenese zodpovědnost. Redakce si vyhrazuje právo smazat příspěvek nebo obrázek, který obsahuje vulgární výrazy či fotografie, urážky nebo jinak odporuje dobrým mravům a zákonům ČR. Odstraněny budou opakovaně vkládané vzkazy, stejně jako odkazy, které se netýkají tématu nebo obsahují neplacenou reklamu.

Zdarma produkt k testování!

Staň se testerkou!

Reklama

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat