Komentáře k článku

xxkouckaxx 23.12.2021

tohle neznám , děti jsem měla po 16 letech a obě jsem si neskutečně užívala

Leo 24.12.2021

já zrovna moc neuklízím. režie Výměny manželek by se z toho zachvěla vzrušením, ale mně je to fuk. bordel je udržován ve snesitelných mezích a já mám jenom dvě ruce a jedny nervy. za vycíděnou domácnost žádná matka metál nedostane. supermatkám zdar!

Mazi 25.12.2021

Trochu pritazene za vlasy, ono stačí si to zorganizovat a zapojit ostatní, manžel, prarodiče a pak máte docela pohodičku. A hlavně děti mají mít režim pořadný, pak si odpočinou i rodiče.

Akinom Mazi 25.12.2021

No to je dobra teorie, ale když žádní ostatní ani babičky nejsou a manžel má náročnou práci, takže je na to člověk sám, tak je snadno unavený- a před Vánoci tuplem😁😁

Saja 25.12.2021

Unavená matka jsem vždy, když je manžel celý den doma. Nevím, jak je to možné, ale je to jako bych děti vynásobila 10. A to mám děti opravdu malé...:)

Mamča Saja 25.12.2021

Zajímavé, ale mám to podobně - když je manžel celý den doma, nic nejde tak hladce, vázne mi práce a režim dětí a vůbec je dost chaos, jako by mi do všeho házel vidle, i když původně hlásá, jak bude pomáhat:) Děti máme tři a dost malé.

Terka 25.12.2021

Z dětí jsem nikdy unavená nebyla. Normálně jsem chodila do práce a když byl člověk rozhýbaný ještě z náročné práce, tak těch pár prkotin doma už mě nijak nepoložilo. Spala jsem max 4 hodiny denně. Asi to člověk ve 20 zvládá líp než ve 40. Neumím si představit teď takový šílený zápřah, že bych běhala kolem mimina a ještě dělala deset hodin denně v práci.

Mamča Terka 25.12.2021

Z dětí jako takových, z péče a programu s nimi, také unavená nebývám, ale nejvíc mě asi vyčerpává jejich hašteření a dohadování, rozsoudit to pokud možno spravedlivě, nezbláznit se z toho a mít ještě energii na nejmenší. Ale pokud byste měla mimino, tak přece nebudete dělat 10 hodin denně - co mateřská, rodičák, kam s miminem pokud byste musela do práce..? Soukromá zařízení pro nejmenší jsou sakra drahá a do státních je dost problém se dostat, mluvím o jeslích.

IF Terka 25.12.2021

Možná každej není geneticky králíček duracell jako vy.

Lenka Terka 25.12.2021

Každej to má jinak. Já jsem v práci neustále mezi lidmi, celé dny na mě někdo mluví. Po návratu domů nechci nic než hodinu dvě klidu. Ani omylem.

Aňa 25.12.2021

Já tedy mám děti malé dvě a nikdy jsem unavená nebyla, asi jsem divná, ale na vše mám systém a řád od jejich narození a fungují. Když chci čas pro sebe, děti mají také tatínka. Odevzdám mu je po práci jedu na nehty, vrátím se, děti jsou vykoupané , nakrmené, mě udělá večeři. Jaké si to uděláme takové to máme.

Cella 25.12.2021

Koukám, že těch 66% kteří hlasovali, že jsou vyřízení se sem asi boji napsat. Tak já to odspuntuju. 4 děti dve velké a dvě malé. Holky pohoda, ale s klukama šílený. Perou se, křičí..Do práce chodím odpočívat..domácí práce mi nevadí. Unavená jsem z toho chaosu a hluku.

J. Cella 26.12.2021

Přesně tak! Ten hluk, pletení se pod nohama... A jak se píše níž, paradoxně je to horší, když je doma tatínek, protože se neumí přizpůsobit našemu režimu a rozbíjí nám ho. A pak taky nemoci, kdy se nechodí do školky. Od letošního září tam byl jen párkrát. Ideální by bylo, kdyby tatínek vzal dwti na dvě hodiny ven, já si v rychlosti a a s radostí uklidím, co potřebuji a budu se na ně těšit s úsměvem...

Lenka 25.12.2021

Hlavně mě fascinuje hláška, děti už jsou velké, mám dost času sama na sebe. Nikdy jsem nebyla vic unavená a vyčerpaná než teď, když mám doma dvě pubertální děti s touhou po vlastním názoru.

Anet 26.12.2021

Já mám 4 roky a druhý 9 měsíců a unavená jsem stále,každý je jiný,někdo potřebuje 7-8 hodin spánku jak já a proto chodím spát s dětma a někdo ho nepotřebuje,já jsem unavená když se zastavím a sednu třeba občas ke kafe když jsem třeba návštěvu k babičce a ta si je na chvíli vezme, ale je to kolotoč ale jinak by jsme se přece nudily😂

Jaja 26.12.2021

Mám 4 puberťáky a nikdy jsme nebyla tak unavená jako teď. Když byly malý tak jsme si to užívala,ale puberta je mazec 😫😲😂😉

Elis 26.12.2021

Mám syna 4 roky a dceru 3roky a konečně bych už brala noc, kdy ji budu moc celou prospat bez budíčků od mých neposedů...

Siraellen 27.12.2021

Ano, velmi unavená

Podmínky a pravidla pro vkládání příspěvků. Diskusní příspěvky vyjadřují názor jejich pisatelů a redakce za ně nenese zodpovědnost. Redakce si vyhrazuje právo smazat příspěvek nebo obrázek, který obsahuje vulgární výrazy či fotografie, urážky nebo jinak odporuje dobrým mravům a zákonům ČR. Odstraněny budou opakovaně vkládané vzkazy, stejně jako odkazy, které se netýkají tématu nebo obsahují neplacenou reklamu.

Zdarma produkt k testování!

Staň se testerkou!

Reklama

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat