Komentáře k článku

Siraellen 18.04.2022

Ja taky nemám

xxkouckaxx 16.04.2022

starší dcerka byla a j evelmi oblíbená , ta mladší je její pravý opak - spíš samotářka , ale kamarádku i přítele má

Mara 16.04.2022

já taky ne. ani dnes nemám. nechybí mi. lidem a mně je nejlíp, když jsme dost daleko od sebe. někomu nejde matematika, někomu mezilidské vztahy. to se prostě nenaučíš. asi jsem autista, nebo psychopat, nebo něco takového. co už.

Sára 16.04.2022

Já v dětství introvert. Vždycky jsem měla jen 1 velmi dobrou kamarádku. Která mě ale opustila, periferie si našla lepší kamaradku... Ze základky nás dost šlo na střední (dokonce si stejné třídy). Na střední jsem pro ty lidi byla najednou vzduch. Najednou jsem přestala existovat... V práci jsrm si opět našla 1 nejlepší kamarádku. Ale pak začala chodit s klukem. Odkopla mě a opět jsem se stala vzduchem. A to jsme spolu dokázaly kecat hodiny... Z toho plynou 2 věci. Buď jsem strašně špatný a zlý člověk a nezasloužím si žít nebo být navždy sama. Protože další odkopnutí nezvládnu.

klara Sára 17.04.2022

nemít kamarádky je smutné, ale ne tragické, dá se s tím žít.Mívala jsem ve škole dost kamarádek, ale ted´už ve stáří nemám roky žádnou, neumím se už tak lidem přiblížit. Ňijak to neprožívám, zvykla jsem si. Mám hodného syna, malou rodinu, to stačí.

Podmínky a pravidla pro vkládání příspěvků. Diskusní příspěvky vyjadřují názor jejich pisatelů a redakce za ně nenese zodpovědnost. Redakce si vyhrazuje právo smazat příspěvek nebo obrázek, který obsahuje vulgární výrazy či fotografie, urážky nebo jinak odporuje dobrým mravům a zákonům ČR. Odstraněny budou opakovaně vkládané vzkazy, stejně jako odkazy, které se netýkají tématu nebo obsahují neplacenou reklamu.

Zdarma produkt k testování!

Staň se testerkou!

Reklama

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat