Komentáře k článku

Ája 30.05.2022

Moji dva synové byli celkem spáči a nikdy je nic moc netrápilo, takže byl první rok celkem ok. No a nedávno se k nim přidala sestřička. Je praví opak věčně plačící pořád jí něco trápí a pořádný nespavec.

Tomáš na mateřské 29.05.2022

první rok je zcela úžasný, jen to utíká moc rychle.... Princezně je už deset měsíců a já si to nestíhám každý den ani užívat, natož zapamatovat...

Siraellen 28.05.2022

Velmi vyčerpávající

Jana 26.05.2022

Syn je uzasne miminko a je opravdu moc hodny,ale....V noci se od druhe hodiny budi pravidelne po jedne hodine. Je to narocne a nekdy mam pocit ze jsem temer nespala. Ale pak se na me usmeje a rikam si,ze to dam. Maminkam preji pevne nervy a hodne sil.

Peti 26.05.2022

První rok dcery nebyl jednoduchý, chyběl mi hlavně spánek a neustále jsem měla strach že dělám něco špatně. Druhý rok byl tak nějak klidnější a tet jedem třetí rok a brzo budeme mít druhé dítko. Tak to teprve začíná ta neustálá vytíženost, dcera je energické dítě ( ne hyperaktivni) a tak trochu prožívá i období vzdoru. Určitě bych nikdy neměnila, miluju ji i svého muže ale když mám pár hodin sama pro sebe jsem šťastná. ( A to jsem v prvním roce dcery považovala za špatné)

Rezinka 24.05.2022

Nejšílenější období v životě. Jako kdybych se ocitla na jiné planetě. Unavená, vystresovaná a se slzami na krajíčku. Opravdu to trvalo rok. Nikdy jsem nelitovala! Přejde to a bude lépe maminky!!

xxkouckaxx 23.05.2022

mateřská dovolená u obou dcer bylo to nejkrásnější období v životě

Podmínky a pravidla pro vkládání příspěvků. Diskusní příspěvky vyjadřují názor jejich pisatelů a redakce za ně nenese zodpovědnost. Redakce si vyhrazuje právo smazat příspěvek nebo obrázek, který obsahuje vulgární výrazy či fotografie, urážky nebo jinak odporuje dobrým mravům a zákonům ČR. Odstraněny budou opakovaně vkládané vzkazy, stejně jako odkazy, které se netýkají tématu nebo obsahují neplacenou reklamu.

Zdarma produkt k testování!

Staň se testerkou!

Reklama

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat