Komentáře k článku

Michaela 11.04.2023

Nikdo není připraven...člověk se pořád učí a snaží se být dobrý rodič pro své dítě

Nika 04.04.2023

Mně je taky 39 a taky se ještě bojím a nejsem na to připravená

Mila Nika 05.04.2023

Mne jednou davno bylo receno, ze pripravena nebude na tohle nikdy. Je to pravda. Proste to musite zkusit, v pozdejsim veku uz to pak taky nemusi jit... Pardon nemam v USA ceskou ceskou klavesnici.

xxkouckaxx 01.04.2023

první v 18 , drouhou v 35 - oboje mělo svoje kouzlo

Ef 01.04.2023

Upřímně, je mi 39 a predstava, ze mam dítě me nelaka. Probdele noci a pece 24/7 nejlepe zvladnou uplne logicky mladsi matky, stejne jako porod, nebo schopnost vubec otehotnet. A co se tyce moudrosti mateřské - ženě ktere se narodi dítě priroda v hlavě precvakne kolečko a je uplne stejne dobrou matkou jako napr. 40tka, ktera by ji mohla delat mezi nami onu dobrou vyzralou psychologickou podporu, dobrou babicku, ktera ma dostatek preventivni uzkostlivosti. Tim chci podporit vsechny mlade maminky, aby z mozku vymazaly projektivni nadpisy jakym oplyva tento clanek. Bety se tak nechtene podili na rust predsudku ve spolecnosti a snad nevedome timto predikuje maly mentalni brainwash. Na zaver dodam, ze dobra matka je ta, co ma v srdci dostatek lasky, kterou umi predat i v podobe vychovy. Ta, ktera umi vytvorit teplo domova. Ta ktera ma cistou dusi a odvahu k manzelstvi -rodine. A ten zbytek? Nesudme, ale pomahejme, tem, ktere z rodin vysly posramocene bez materskych vzoru. Tot vse

Podmínky a pravidla pro vkládání příspěvků. Diskusní příspěvky vyjadřují názor jejich pisatelů a redakce za ně nenese zodpovědnost. Redakce si vyhrazuje právo smazat příspěvek nebo obrázek, který obsahuje vulgární výrazy či fotografie, urážky nebo jinak odporuje dobrým mravům a zákonům ČR. Odstraněny budou opakovaně vkládané vzkazy, stejně jako odkazy, které se netýkají tématu nebo obsahují neplacenou reklamu.

Zdarma produkt k testování!

Staň se testerkou!

Reklama

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat