Komentáře k článku

Petra 24.02.2024

To co je napsané v daném článku je totální sci-fi. Babicky? To je co, kdo? Pomáhat a rádi? Rande s manželem, to bylo než sme se vzali a to už je pěkná řádka let.

Hani 24.02.2024

Z maminkovského věku jsem odrostla, nikdy jsem o nic po rodině nechtěla, syna jsem vychovala rozvedená a teď mohu být šťastná babička. Vždy chodíme ven s vnukem alespoň na dvě hodiny, když jsme spolu. Máme zahradu, tam si užívá. Ten článek mi nějak nesedí

Petra 23.02.2024

Tak tohle je opravdu výplod, buď to psal chlap, bezdětná mladá holka,nebo debil... ne všechny maminky na světě totiž mají babičky, tzn. maminku nebo tchyni. Takže tohle co zde píšete je vážně jedna velká sračka! "maminky jsou tak šťastné, protože nemusejí dělat všechno samy, a proto mají čas být mámou si prostě užít. Ale také mít čas na sebe nebo na partnera. Neváhejte a požádejte o laskavost, vaši blízcí budou pravděpodobně rádi, že si konečně budou moci hrát na chůvu. A vaše máma, nebo dokonce vaše tchyně by mohly být také rády, kdyby mohly občas pomoci v domácnosti."

Anonym Petra 24.02.2024

No dle mě to je hlavně o tom,že spousta ženských se srovnává s druhými. Kdyby se méně věnovali sociálním šitím a víc se věnovali reálnému životu, byly by mnohem šťastnější. Další věc, kterou spousta maminek neumí je delegovat pomoc v domácnosti na ostatní členy. To, že chlap chodí do práce není důvod, aby se doma flákal. Stejně tak děti.

Podmínky a pravidla pro vkládání příspěvků. Diskusní příspěvky vyjadřují názor jejich pisatelů a redakce za ně nenese zodpovědnost. Redakce si vyhrazuje právo smazat příspěvek nebo obrázek, který obsahuje vulgární výrazy či fotografie, urážky nebo jinak odporuje dobrým mravům a zákonům ČR. Odstraněny budou opakovaně vkládané vzkazy, stejně jako odkazy, které se netýkají tématu nebo obsahují neplacenou reklamu.

Zdarma produkt k testování!

Staň se testerkou!

Reklama

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat